Ooh, Hämeenlinna!

Museo Skogster

Ooh, Hämeenlinna! -näyttelyssä hauskojen skuuppien takaa paljastuu tarujakin ihmeellisempiä totuuksia Hämeenlinnasta. Hämmästelyn ohessa pääset ottamaan selfien vanhoissa vaatteissa tai tuomaan oman esineesi näyttelyyn.

Katso myös Hämeenlinna-multivisio, joka esittelee kaupungin historian 24 minuutissa (kieliversiot suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi).

Toistaiseksi esillä olevaan näyttelyyn on vapaa pääsy, ja sen sisältö muuttuu yleisön palautteen mukaan. Edellisen kerran näyttelyn esineistöä ja skuuppeja uudistettiin 6.6.2017, uusina skuuppeina pirtukuningatar, hitaat hämäläiset ja paljon muuta.

Samassa tilassa on tunnelmallinen museokauppa ja Hämeenlinnan kaupunginmuseon käsikirjasto. Museokaupan mukavalla sohvalla voit lukea vaikkapa päivän lehdet.

Jaa museokokemuksesi ja kuvasi somessa #oohhameenlinna tai #museoskogster.

Voit osallistua näyttelyyn ja jättää palautetta myös Ooh, Hämeenlinna! sovelluksen app.hmlmuseo.fi kautta.

Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna