Jouluarvonta Facebook sivuillamme

Arvomme Facebookin puolella 12.12.-20.12. välisenä aikana Jouluarvonnasta kertovaa julkaisua tykänneiden kesken 1 kpl Museokortteja (à 59€), sekä 5 kpl Palanderin talon joulun pääsylippuja (à 5€) kahdelle hengelle. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 21.12.2016. Palkinnot tulee noutaa Hämeenlinnan kaupunginmuseosta.

Käykää samalla tykkäämässä myös museon sivuja Facebookissa, niin saatte ajankohtaista infoa tulevista tapahtumista ja uusista näyttelyistä.

Linkki kaupunginmuseon Facebook sivuille

Museokortti on yli 230 museon yhteislippu, joka on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Listauksen mukana olevista museoista löydät museot.fi sivustolta. Museokortti on myös erinomainen lahjaidea pukinkonttiin. Ostamalla museokortin ennen joulua (25.12.) saat yhden lisäkuukauden kaupanpäälle, eli yhteensä 13kk!

Arvonta on päätynyt onnea voittajille!

jouluarvonta16

Facebook ei ole osallisena arvonnassa, arvonnan suorittaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!