Yhteistyökumppaneiden haku Museomarkkinoille 2017

Hyvä yhteistyökumppani,

Muistathan vuoden 2015 Museomarkkinat Linnanniemellä? Myönteistä palautetta kerännyt tapahtuma saa jatkoa ja vietämme jälleen Museomarkkinoita lauantaina 17.6.2017 klo 10–17 aivan Hämeenlinnan sydämessä Raatihuoneenkadun ja Kirkkorinteen kulmassa sekä Skogsterin liiketalossa.

Tavoitteenamme on antaa osallistujille mahdollisuus markkinoida toimintaansa kesän kynnyksellä, tutustuttaa toisiinsa uusia yhteistyökumppaneita sekä tavata vanhoja tuttuja. Koko perheen tapahtuma sopii monenlaisen toiminnan mainostamiseen ja markkinointiin, kotimuseosta kesäteatteriin tai kädentaitajien tuotteisiin.

Markkinapaikkana toimii Museo Skogsterin edusta Raatihuoneenkadulla ja Kirkkorinteellä. Käytössä on myös sisätiloja Museo Skogsterissa sekä yhteistyökumppanimme Café Bar Skogsterin tiloissa.

Toivomme Kanta-Hämeen maakunnan historiasta, perinteistä ja kulttuurista kiinnostuneita toimijoita, yhteisöjä ja yrittäjiä ilmoittautumaan mukaan. Osallistujat voivat tarjota yleisölle ohjelmaa, käsityönäytöksiä tms. tai olla mukana myynti/esittelypöydällä.

Osallistuminen on maksutonta ja mukaan voit ilmoittautua tutustumalla osallistumisehtoihin sekä täyttämällä ja lähettämällä meille ilmoittautumislomakkeen 30.4. mennessä.

Ohjelma- ja myyntitarjonnan tulee sopia tapahtuman henkeen ja tavoitteeseen, joten pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä ilmoittautumiset. Vahvistunut ohjelma ja osallistujat julkaistaan toukokuun puolivälissä.

Mukaan tulo kannattaa sillä samana päivänä keskustassa tapahtuu paljon

Hämeenlinnan torilla klo 10–14 järjestetään Maaseutupolku, joka tuo palasen maaseutua Hämeenlinnan torille. Tapahtumassa päästään tutustumaan viljan reittiin pellolta vohvelitaikinaan ja selvittämään mitä villiyrttejä voi syödä ja miltä ne maistuvat. Torilla on mukana myös lampaita ja muita kotieläimiä sekä tuotteita mukaan ostettavaksi. Toritapahtumaa järjestävät Etelä-Suomen Maa-ja kotitalousnaiset, Etelä-Hämeen Martat, Hämeenlinnan Seudun 4H ja Kasvua Hämeessä hanke.

Kävelykatu Reskalla klo 10–17 järjestetään ravintoloiden ja torin Syödään yhdessä -tapahtuma, joka täyttää Hämeenlinnan keskustan herkuilla. Kävelykadulle tuodaan pitkiä pöytiä, joiden ääressä voi nauttia lähiravintoloista haettuja makupaloja tai omia eväitä. Syödään yhdessä -tapahtumaa järjestää Hämeenlinnan kaupunkikeskusta ry.

Iloisin kevätterveisin, Hämeenlinnan kaupunginmuseon väki

Lisätietoja: Carita Rantala, Hämeenlinnan kaupunginmuseo, carita.rantala@hameenlinna.fi, 0400-987189