Palanderin talon joulu

tulossa: 28.11.2020–6.1.2021

Joulunäyttely on avoinna talvikauden normaaleista aukioloajoista poiketen lähes joka päivä ma–su klo 12–16.

Juhlapyhät
Suljettu itsenäisyyspäivänä, 23.–25.12. ja uudenvuodenpäivänä
Avoinna tapaninpäivänä ja loppiaisena

• opastetut kierrokset puolen tunnin välein, viimeinen klo 15.30
  • kierrokselle viisi vierasta kerrallaan, ei ryhmävarauksia korona-ajan vuoksi
  • pääsymaksut: 5 / 4 / 2 € (2020) ja 8 / 6 / 0 € (vuoden 2021 alusta)

Joulutunnelmaa sadan vuoden takaa

Palanderin talon joulunäyttelyssä tutustutaan sadan vuoden takaiseen joulutunnelmaan ja joulun tapoihin hämeenlinnalaisessa kaupunkikodissa. Esillä on hienoja kattauksia, jouluruokia, koristeita, vanhoja joulukortteja ja tietenkin perinteinen joulukuusi.

Joulunäyttelyyn tutustutaan puolen tunnin välein alkavilla opastetuilla kierroksilla.

Joulunäyttelyn avaus lasten lauantaina 28.11.2020

Joulunäyttelyn avajaispäivänä lauantaina 28.11. museoon on vapaa pääsy. Näyttelyssä kierretään vapaasti omaan tahtiin ja pienemmille vieraille on luvassa omatoiminen tehtävärata.

Katso syyskauden muut lasten lauantai -tapahtumat tästä

Jouluspesiaali 12.12.2020

Lauantaina 12.12. näyttelyssä kierretään omaan tahtiin. Jokaisessa huoneessa on opas kertomassa joulun vietosta hameenlinnalaisessa kaupunkikodissa sata vuota sitten. Normaali museon pääsymaksu.