Aika Päivä 26.3.2017

Aika Päivä
su 26.3.2017 klo 12.00–16.00
Museo Skogster, seminaaritila Anders

  • Suomessa siirretään kellot jälleen kesäaikaan sunnuntaina 26.3.2017
  • tuo oma kellosi arvioitavaksi

Aika Päivä on Espoossa toimivan Suomen Kellomuseon perinteinen tapahtuma, jossa muistutetaan kellojen siirrosta ja arvioidaan yleisön omia vanhoja kelloja. Tänä vuonna Aika Päivä järjestetään Museo Skogsterin seminaaritila Andersissa su 26.3.2017 klo 12-16.

Kelloarviointeja tekevät Suomen Kellomuseon kellohistorian asiantuntija Veikko Ahoniemi sekä kello-ja kultaseppä Jan Roos. He kertovat kellojen historiasta ja antavat tietoja niiden iästä, materiaaleista sekä valmistajasta. Suuremmista kelloista voi ottaa mukaan valokuvan. Hintatietoja kelloista ei kuitenkaan anneta. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kelloarvioinnit ovat maksuttomia.

Yhteistyössä: Suomen kellomuseo ja Hämeenlinnan kaupunginmuseo. Tervetuloa!

Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, Hämeenlinna