Kulttuuriöverit 7.–9.4.2017

Palanderin talon pääsiäinen 8.-9.4. sekä 16.-17.4.2017

Hämeenlinnassa vietetään 7.–9.4.2017 viikonloppuna Kulttuuriövereitä eri kulttuurilaitoksissa ja kaupunginmuseon kohteet ovat luonnollisesti mukana. Kympillä saat yhteislipun Museo Skogsteriin, Sibeliuksen syntymäkotiin ja Palanderin taloon.

Museo Skogster on avoinna klo 11-17. Nähtävillä on Idästä tuulee -näyttely, jossa tapaat mm. Myyrän sekä hauska perusnäyttely Ooh, Hämeenlinna!

Sibeliuksen syntymäkoti on avoinna klo 12-16. Museossa esitellään säveltäjämestarin nuoruusvuosia 1860–80-lukujen Hämeenlinnassa ja tunnelmoidaan Sibeliuksen musiikilla.

Palanderin talo on avoinna la-su klo 12-16. Palanderin talossa avataan lauantaina pääsiäisnäyttely, jossa tutustutaan 1800-luvun lopun porvariskodin pääsiäisen viettoon. Opastetut kierrokset alkavat puolen tunnin välein.

Tutustu Kultturiövereiden taide- ja kulttuuritarjontaan sekä majoitustarjouksiin VisitHämeenlinna.fi sivuilla. Nautitaan pikaövereinä tunnissa tai kahdessa tai rauhassa nautiskellen kahdessa päivässä – kumpi tapa sopii sinulle?