Skogsterin Talojuhla 17.6.2017

Skogsterin talo ja Raatihuoneenkatu
la 17.6.2017 klo 11-16

  • Museomarkkinat Raatihuoneenkadulla ja Skogsterin talossa
  • Live-musiikkia Cafe Bar Skogsterissa
  • Teatteria, käsityönäytöksiä ja muuta ohjelmaa
  • Vapaa pääsy Museo Skogsteriin

Skogsterin Talojuhla

Tervetuloa mukaan  Skogsterin Talojuhlaan ja Museomarkkinoille lauantaina 17.6.2017 klo 11-16. Raatihuoneenkadulla sekä Skogsterin talossa on tarjolla hauskaa ohjelmaa koko perheelle sekä museoalan näytteilleasettajia ja myyjiä. Museo Skogsteriin on vapaa pääsy klo 17.00 saakka ja Café Bar Skogsterissa vieraita viihdyttää Marjuska Santala Trio. Menoa on luvassa myös torilla ja Reskalla Syodään yhdessä hamaläisittäin -tapahtuman merkeissä.

Ohjelmanumeroita:

  • klo 12.15 Marjuska Santala Trio, Café Bar Skogster
  • klo 13.00 Opastus Idästä tuulee -näyttelyssä, Museo Skogster
  • klo 14.00 Tammelan Härkätieteatteri: Tammelalaisia kirkonmäellä AD 1645, Raatihuoneenkatu Skogsterin kulmassa
  • klo 15.00 Marjuska Santala Trio, Café Bar Skogster

Kaikki Museomarkkinoiden ja Talojuhlan näytteilleasettajat ja myyjät löytyvät täältä.

Vapaa pääsy.

Skogsterin liiketalo, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna

17.6. keskustassa Syödään yhdessä ja tutustutaan Maaseutupolkuun

Hämeenlinnan torilla klo 10–14 järjestetään Maaseutupolku, jossa päästään tutustumaan ruoan tuotantoon. Torilla on mukana myös lampaita ja muita kotieläimiä sekä tuotteita mukaan ostettavaksi.

Kävelykatu Reskalla ja Raatihuoneenkadulla klo 13–17 järjestetään ravintoloiden ja torin Syödään yhdessä -tapahtuma, joka täyttää Hämeenlinnan keskustan herkuilla. Kävelykadulle tuodaan pitkiä pöytiä, joiden ääressä voi nauttia lähiravintoloista haettuja makupaloja tai omia eväitä.

Vaikutukset liikenteelle

Raatihuoneenkatu välillä Sibeliuksenkatu–Rauhankatu sekä Linnakatu välillä Hallituskatu–Raatihuoneenkatu suljetaan liikenteeltä lauantaina 17.6.2017 klo 9:00–18:00. Pysäköinti edellä mainituilla katualueilla on kielletty alkaen 16.6.2017 klo 18:00 ja päättyen 17.6.2017 klo 19:00. Raatihuoneen edustan bussipysäkin korvaa Palokunnankadun pysäkki (Lelushopin ja Tavastilan välissä).