Idästä tuulee -tehtäväpolku 31.7.–6.8.2017

Museo Skogster
ma-su viikko 31

Vapaa pääsy alle 18-vuotiaille KaupunkiJamboreen ja Lasten taidefestivaali Hippaloiden aikaan. Omat mobiililaitteet mukaan.

Idästä tuule -tehtäväpolku

Mitä itätuuli on tuonut mukanaan? Ainakin tsaarinkuvia ja samovaareja, muotia Pietarista, DDR-autoja, peruskoulun, Nukkumatin ja Myyrän.

Lapsille ja nuorille suunnattu omatoiminen Idästä tuulee -tehtäväpolku avaa kaupunginmuseon Suomi 100 -näyttelyn teemoja näyttelymaskotti Myyrän avustamana. Kierrä kaikki hauskat rastit, niin saat mukaasi pienen muiston.

Tehtäväpolku on viikon alkupuolella KaupunkiJamboreen aikaan suunnattu n. 10-12-vuotiaille. Loppuviikosta 3.-6.8. Hippaloiden aikaan polusta muokataan sopiva nuoremmillekin. Perheen pienimmät voivat kiertää radan vanhempien avustuksella.

Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeeenlinna