Halavan himmeän alla 8.10.2017

Lauluja Aleksis Kiven runoihin
Sibeliuksen syntymäkoti
su 8.10.2017 klo 14.00

Petteri Loukio, tenori
Jasper Koekoek, piano

Liput 15/13/10 €, ovelta tai ennakkoon [email protected]

***

Sibeliuksen syntymäkodin liedkonsertissa kuullaan Aleksis Kiven ruonoihin sävellettyä suomalaista laulumusiikkia. Ohjelmassa: Yrjö Kilpinen – Tornin Kello, Tauno Marttinen – Annan laulu lapselleen, Erkki Melartin op.37 no 2 – Ikävyys, Einojuhani Rautavaara – Neljä laulua oopperasta ”Aleksis Kivi” ja Aapo Similä – Kaksi Laulua Aleksis Kiven sanoihin.

Tamperelainen Petteri Loukio on nuori ja lupaava tenori. Hänen ohjelmistoonsa kuuluu perinteistä operaattista kirjallisuutta, laaja otanta eurooppalaisesta liedistä sekä suosituimpia operettiteoksia. lisätietoa

Suomenalankomaalainen pianotaiteilija Jasper Koekoek esiintyy niin solistina kuin kamari- ja orkesterimuusikkonakin. Hän opiskelee Sibelius-Akatemiassa pianokamarimusiikki ja lied -koulutuksessa. lisätietoa

Konsertin jälkeen samalla pääsylipulla opastettu kierros Sibeliuksen syntymäkodissa.

Sibeliuksen syntymäkoti, Hallituskatu 11, 13100 Hämeenlinna


Petteri Loukio, kuvaaja: Sanna Aaltonen.


Jasper Koekoek, kuvaaja: Ville Hautakangas.