Säästöpankkimuseopäivä 14.10.2017

la 14.10.2017 klo 14.00
Säästöpankkimuseo (Museo Skogsterin 2. kerros)

  • Avaussanat
  • Uudistetun Säästöpankkimuseon ja Säästölipaspelin esittely
  • Pankkiturvallisuus ennen ja nyt, turvallisuuspäällikkö Harri Salomaa Samlink Oy
  • Vapaa pääsy ja kahvitarjoilu

Säästöpankkimuseopäivänä juhlitaan uudistettua Säästöpankkimuseon perusnäyttelyä sekä upouutta Säästölipaspeliä. Aikaisemmin Linnanniemellä toimineen Säästöpankkimuseon näyttely avattiin helmikuussa 2017 Museo Skogsterin toisen kerroksen näyttelytiloissa. Näyttelyssä esitellään 1920-luvun pankkisalia sekä kerrotaan Säästöpankkien historiasta. Kuluvana syksynä näyttelyn planssien uudistamisen ohella museossa avattiin uutuutena liiketunnistuksella toimiva Säästölipaspeli. Peli on toteutettu yhteityössä TAMKin kanssa.

Tilaisuuden päättää Samlink Oy:n turvallisuuspäällikkö Harri Salomaan luento pankkiturvallisuudesta. Salomaa kertoo pankkipalvelujen käytöstä nyt ja ennen digimurrosta. Lisäksi luvassa on vinkkejä, miten asiakas voi suojautua ja välttää väärinkäytöksiä sekä käyttää pankkipalveluja turvallisesti.

Liiketunnistuksella pelattavassa säästölipaspelissä säästetään rahaa eri aikakausilla.

Säästöpankkimuseo, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna