Palanderin talon Talvirieha 10.3.2018

Talvirieha
la 10.3.2018 klo 12–16

Mäenlaskua Linnankadulla ja paljon puuhaa koko perheelle lauantaina 10.3.2018 klo 12–16 Palanderin talon pihalla, Linnankadun varrella ja pääkirjastossa. Vapaa pääsy ja kierto omaan tahtiin kotimuseossa. Omat pulkat mukaan!

Mäenlaskua ja kaverikoiria

Linnankadulle tehtävän pulkkamäen ohella Talviriehassa puuhaillaan tänä vuonna koirateemalla. Rapsuteltavina on lapsiin tottuneita Hämeenlinnan seudun kaverikoiria ja erilaisten koira-aiheisten pajojen lisäksi kokeillaan lelukoirien agilityrataa. Omien pulkkien lisäksi mukaan voi ottaa oman koiralelun tai muun pehmon. Sisällä Palanderin talon kotimuseossa on tehtäväpolku, jossa etsitään näyttelystä koiramaisia esineitä.

Kirjastossa on mäenlaskuun liittyviä pajoja sekä jääkiekko- ja lautapelejä klo 14 asti. Palanderin talossa ja Linnankadulla meno jatkuu klo 16 saakka.

Myytävänä kuumaa juomaa ja pikkupurtavaa.

Rajoituksia liikenteelle ja pysäköinnille Linnankadulla

Pulkkamäen pohjaksi tehtävän lumenajon takia Linnankatu suljetaan liikenteeltä ja pysäköinniltä perjantaina 9.3.2018 klo 8.00 lähtien Lukiokadun ja Koulukadun väliltä. Alue on suljettu maanantaihin 13.3. kunnes aamulla alkava lumenpoisto on saatu päätökseen.

Yhteistyössä: Hämeenlinnan kaupunginmuseo, Hämeenlinnan Liikuntahallit, LinnanInfra ja Hämeenlinnan kaupunginkirjasto.

Palanderin talo, Linnankatu 16 – Pääkirjasto, Lukiokatu 2