Haku Museomarkkinoiden näytteilleasettajaksi

Hyvä yhteistyökumppani

Vietämme tänä vuonna Skogsterin talojuhlaa lauantaina 16.6. klo 11 alkaen. Talojuhlan tärkein ohjelmasisältö on jälleen Museomarkkinat, johon kutsumme teidätkin osallistumaan. Tavoitteenamme on antaa osallistujille mahdollisuus markkinoida toimintaansa kesän alussa, tutustuttaa toisiinsa uusia yhteistyökumppaneita sekä tavata vanhoja tuttuja. Koko perheen tapahtuma sopii monenlaisen toiminnan mainostamiseen ja markkinointiin, kotimuseosta kesäteatteriin tai kädentaitajien tuotteisiin. Toivomme Kanta-Hämeen maakunnan historiasta, perinteistä ja kulttuurista kiinnostuneita toimijoita, yhteisöjä ja yrittäjiä ilmoittautumaan mukaan. Osallistujat voivat tarjota yleisölle ohjelmaa, käsityönäytöksiä tai olla mukana myynti- tai esittelypöydällä.

Markkinapaikkana toimii Museo Skogsterin edusta Raatihuoneenkadulla. Käytössä on myös sisätiloja Museo Skogsterissa sekä Café Bar Skogsterin tiloissa. Samaan aikaan Skogsterin talojuhlan kanssa järjestetään torilla Syödään yhdessä -tapahtuma. Viime vuoden kokemusten perusteella suosittelemme vahvasti ulkopaikkoja. Ihmisvirta torilta museolle oli vilkasta Raatihuoneenkadulla. Museon editse kulki tapahtuman aikana noin tuhat ihmistä, joista noin puolet tuli sisälle museoon. Mikäli saatte siis käyttöönne katoksen, joka suojaa tarvittaessa myös sateelta, saavutatte parhaat asiakaskontaktimahdollisuudet Raatihuoneenkadun ulkopaikoilla.

Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta ja mukaan voit ilmoittautua tutustumalla oheisiin osallistumisehtoihin sekä täyttämällä ja lähettämällä meille hakemuslomakkeen 30.4. mennessä. Ohjelma- ja myyntitarjonnan tulee sopia tapahtuman henkeen ja tavoitteeseen, joten pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä ilmoittautumiset. Vahvistunut ohjelma ja osallistujat julkaistaan toukokuun lopulla.

Osallistumisehdot

Hakemuslomake