Kesämatineassa Ukulelella Sibeliusta 10.6.2018

Sibeliuksen syntymäkoti
su 10.6.2018 klo 14.00

 

Jarmo Julkunen & ukulelekurssilaiset

 

Liput ovelta: 12 / 8 / 5 €

 

Sydämeni laulu

Kesämatineoiden toisessa konsertissa Sibeliuksen musiikkia tulkitaan ukulelella. Konserttia edeltää Jarmo Julkusen vetämä ukulelekurssi, jossa opeteltuja kappaleita lopulta esitetään yhdessä tähtiopettajan kanssa. Matineassa kuullaan myös Julkusen soolonumeroita.

Jarmo Julkunen tunnetaan virtuoosimaisena ukulelen soittajana sekä ukulelen ohjelmistojen määrätietoisena kehittäjänä. Kouluttajana Julkunen on kokenut ja pidetty. Hän vetää Helsingissä omaa ukulelestudiota sekä opettaa mm. Sibelius-Akatemiassa vapaata säestystä tuntiopettajana.

Julkusen viimeisin levytys ”Ukulele Alakulo” (v. 2017) sai ylistävän arvion mm. Englannin suurimmassa alan julkaisussa UKE Magazine:ssa. Julkusen ukulelen soittoa on kuultu mm. Ylen lukuisissa kulttuuriohjelmissa, Sinfonia Lahden solistina, UMO Jazz Orchestran solistina, Lontoon sinfoniaorkesterin konserttisarjoissa, Paula Koivuniemi Goes Folk- yhtyeessä, syksyllä 2017 ensi-iltaan tulleessa Ikitie-elokuvassa, Madventures TV-sarjassa jne… Ukulele kouluttajana Julkunen on toiminut Suomen lisäksi mm. Englannissa ja Belgiassa.

Matineat jatkuvat sunnuntaisin klo 14.00 aina elokuun loppuun saakka. Reilun puolen tunnin kestoiset konsertit alkavat klo 14.00. Lippuun sisältyy Sibeliuksen syntymäkodin opastus, joka alkaa konsertin jälkeen. Kesämatineoiden ohjelma 3.6.–26.8.2018.

Tule mukaan Ukelelella Sibeliusta -kurssille

Ukulelekurssi alkaa Sibeliuksen syntymäkodissa sunnuntaina 10.6.2018 klo 12.00. Kurssilla osallistutaan ensin 1,5 h workshoppiin ja lopuksi opitut Sibeliuksen kappaleet esitetään yhdessä opettajan kanssa. Sekä työpajaan että konserttiin osallistumiseen on matala kynnys eli välttävä ukulelen soittotaito tai kokemus muista kielisoittimista riittää.

Kurssille mahtuu 15 henkeä, oma soitin ei ole välttämätön. Voit ilmoittautua ja varata paikkasi ennakkoon: [email protected]. Jos kurssilla on tilaa, niin joukkoon saa tulla vielä ovelta. Kurssimaksu 25 € (sisältää konsertin klo 14.00) maksetaan paikan päällä Sibeliuksen syntymäkotiin.

Sibeliuksen syntymäkoti, Hallituskatu 11, 13100 Hämeenlinna