Tubitohtorin tehtäväpolku 31.7.–5.8.2018

Museo Skogster
Viikko 31: ti, to–su klo 11–17 ja ke 11–19

Tubitohtorin tehtäväpolulla ratkotaan lasten näkökulmasta laadittuja Tubi-näyttelyn kysymyksiä. Lisäksi pukeudutaan lääkäriksi ja tehdään omia tutkimuksia mikroskoopilla. Samalla opitaan hyödyllisiä keinoja välttää sairauksia.

Puuhailu onnistuu 8–10-vuotiailta ja sitä vanhemmilta omatoimisesti. Perheen pienimmät voivat kiertää radan vanhempien avustuksella. Omat mobiililaitteet mukaan.

Tehtäväpolku on myös osa Lasten taidefestivaali Hippalot ohjelmaa, jota vietetään viikon loppupuolella.

Tubi – unohdettu keuhkotauti -näyttely kertoo viime vuosisadan merkittävimmästä tartuntataudista tuberkuloosista. Nykyään Suomesta lähes hävinneellä taudilla oli laaja vaikutus yhteiskuntaamme. Esillä on mm. parantolaelämää, erilaisia hoitomuotoja sekä taudin kokeneiden tarinoita.

Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeeenlinna