Korttien tarinat 15.9.2018

la 15.9.2018 klo 10–16
Verkatehdas

Hallituskatua kastellaan ja muita kaupunginmuseon postikortteja myytävänä tapahtumassa.

Jo 11. kerran järjestettävä Korttien Tarinat -postikorttifestivaali on vakiintunut Suomen suurimmaksi postikorttitapahtumaksi, jossa kohtaavat postikorttien ystävät, taiteilijat, kauppiaat, sekä muut alan ammattilaiset ja harrastajat.

Paikalla ovat kaikki tärkeimmät korttikustantajat, rakastetuimmat taiteilijat, postikorttien keräilijät ja postcrossaajat. Postikorttien lämpöä ovat tervetulleet aistimaan myös satunnaiset postikorttien postittelijat.

Hämeenlinnan kaupunginmuseo on mukana tapahtumassa omalla myyntipöydällä, jossa kerromme syyskauden tapahtumista kohteissamme. Myytävänä uudemman tuotannon ohella myös valikoimasta poistuneita postikortteja.

Tapahtuman tuottaa Korttien tarinat osuuskunta, ja pääjärjestäjänä toimii Suomen postcrossingyhdistys ry. Vapaa pääsy.

Lisätietoa: www.korttientarinat.fi

Verkatehdas, Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna