Tubitohtorin tehtäväpolku 16.–21.10.2018

Museo Skogster
syyslomaviikolla: ti, to–su klo 11–17 ja ke 11–19

Tubitohtorin tehtäväpolulla ratkotaan lasten näkökulmasta laadittuja Tubi-näyttelyn kysymyksiä. Lisäksi pukeudutaan lääkäriksi ja tehdään omia tutkimuksia mikroskoopilla. Samalla opitaan hyödyllisiä keinoja välttää sairauksia.

Puuhailu onnistuu 8–10-vuotiailta ja sitä vanhemmilta omatoimisesti. Perheen pienimmät voivat kiertää radan vanhempien avustuksella. Omat mobiililaitteet mukaan.

Tehtäväpolku on avoinna koulujen syyslomaviikolla.

Tubi – unohdettu keuhkotauti -näyttely kertoo viime vuosisadan merkittävimmästä tartuntataudista tuberkuloosista. Nykyään Suomesta lähes hävinneellä taudilla oli laaja vaikutus yhteiskuntaamme. Esillä on mm. parantolaelämää, erilaisia hoitomuotoja sekä taudin kokeneiden tarinoita.

Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeeenlinna