Murhamysteeri museossa 24.11.2018

Pelit marraskuun lauantaisin 3.–24.11.2018 klo 14–18 välillä

– LOPPUUNMYYTY – Uusi pelejä tulossa helmikuussa

Murhamysteeri museossa on mysteeripeli, jossa 2–8 henkiset joukkueet pääsevät ratkaisemaan 1910-luvun Hämeenlinnaan sijoittuvaa kuvitteellista murhatapausta. Peliä pelataan aikakauden aidossa ympäristössä Palanderin talossa.

Pelin hinta on 18 €/hlö ja kesto reilu tunti. Joukkueen tulee varata itselleen etukäteen pelin aloitusaika, jolloin heidän pelinsä alkaa Palanderin talon lipunmyyntipisteestä. Aloitusajat neljänä marraskuun lauantaina 3.–24.11. klo 14–18. Peli sopii yli 16-vuotiaille, yli 12-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua peliin yhdessä huoltajan kanssa. Marraskuun jälkeen seuraavat pelit järjestetään helmikuun kolmena lauantaina 2.–16.2.2019. Ilmoittautuminen näihin peleihin alkaa joulukuussa.

Marraskuun pelit on loppuunmyyty, mutta voit ilmoittautua varasijalle

Palanderin talon murhamysteeri vie pelaajat keskelle hämeenlinnalaisen porvarisperheen draamaa. Onko murhaaja hovimestari, piika vai kenties talon rouva?  Peliin uppoutuminen on taattua, kun tutkit murhatapausta 1861 rakennetussa asuintalossa aitojen museoesineiden ympäröimänä. Tule testaamaan oletko sinä tosielämän Sherlock Holmes tai neiti Marple!

Pelissä joukkueet etenevät huoneesta toiseen selvittäen tapahtumien kulkua. Jokaisessa huoneessa pelaajat pääsevät haastattelemaan yhtä talon asukasta ja tekemään havaintoja siitä, mitä talossa on tapahtunut. Pelin päätteeksi joukkue esittää oman teoriansa murhaa tutkivalle kaupunginviskaalille, joka kertoo riittävätkö todisteet syytteiden nostamiseen.

Pelin on käsikirjoittanut tarinallisiin peleihin erikoistunut Mysteeri ja käytännön järjestelyistä vastaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo.

Seuraa uusimpia kuulumisia Facebookin puolella.

Kuva, Ville Tarhala

Järjestämme pelejä myös tilauksesta, katso lisätiedot.