Palanderin talon Talvirieha 9.3.2019

la 9.3.2019 klo 12–16
Palanderin talo

Mäenlaskua Linnankadulla ja paljon puuhaa koko perheelle lauantaina 9.3.2019 klo 12–16 Palanderin talon pihalla ja Linnankadun varrella. Vapaa pääsy ja kierto omaan tahtiin kotimuseossa. Omat pulkat mukaan!

Mäenlaskua, musiikkia ja kaverikoiria

Linnankadun pulkkamäen lisäksi Talviriehassa on tänä vuonna musiikkia ja kaverikoiria. Nostalgiaa ja puupillien puhaltelua tapahtumaan tuo Posetiivari Marcello. Sisällä Palanderin talon kotimuseon kierroksella on musiikkiaiheinen tehtäväpolku. Pihalla rapsutellaan lapsiin tottuneita Hämeenlinnan seudun kaverikoiria ja kokeillaan lelukoirien agilityrataa. Pulkan ohella mukaan voi ottaa oman lelukoiran.

Myytävänä kuumaa juomaa ja pikkupurtavaa museon pihassa sekä Willa Waski käsityötalon kahvilassa.

Rajoituksia liikenteelle ja pysäköinnille Linnankadulla

Pulkkamäen pohjaksi tehtävän lumenajon takia Linnankatu suljetaan liikenteeltä ja pysäköinniltä perjantaina 8.3.2019 klo 8.00 lähtien Lukiokadun ja Koulukadun väliltä. Alue on suljettu maanantaihin 11.3. sakka kunnes aamusta aloitettava lumenpoisto on saatu päätökseen.

Yhteistyössä: Hämeenlinnan kaupunginmuseo, Willa Vaski käsityötalo, Kennelliiton Kaverikoirat, Hämeenlinnan Liikuntahallit ja LinnanInfra.

Palanderin talo, Linnankatu 16