Museo Skogster on 15 finalistin joukossa!

Äänestä suosikkimuseoitasi – Museokortin erikoispalkinnon saajan valitsevat museokävijät

Asiakkaat valitsevat 15 finalistista parhaat asiakaskokemukset luoneet museot. Äänestys on avoinna 9.4.2019 asti.

tutustu finalisteihin tästä

siirry suoraan äänestämään

Äänestä museoita, joissa olet viihtynyt erityisen hyvin! Museokortin erikoispalkinto 2019 myönnetään ainutlaatuisissa asiakaskokemuksissa ansioituneelle museolle. Kilpailun 15 finalistia ovat valikoituneet niiden museoiden joukosta, jotka ovat parhaiten vuoden 2018 aikana saaneet innostettua kävijöitään museoiden kanta-asiakkaiksi.

Voit antaa äänesi 1–3 museolle, joissa olet vieraillut ja saanut erityisen hyvää asiakaspalvelua – museovierailun jälkeen jäi olo, että olisit viihtynyt pidempäänkin! Äänestys päättyy tiistaina 9.4.2019. Voittaja julkistetaan Museopäivillä Tampereella 16.5.2019.

Henkimaailman juttuja, Museo Skogster 22.2.2019–19.1.2020. Kuva Roope Sirola.