Skogsterin talojuhlan haku yhteistyökumppaneille avoinna 5.5. asti

Hyvä yhteistyökumppani,

Vietämme tänä vuonna Skogsterin talojuhlaa lauantaina 15.6. klo 11–15. Viime vuoden hyvien kokemusten perusteella panostamme tänäkin vuonna vahvasti lapsiperheille soveltuvaan ohjelmaan.

Tapahtumamme sopii edelleen monenlaisen toiminnan mainostamiseen ja markkinointiin, mutta toivomme esittelyn pääpainon olevan sellaista, mikä kiinnostaa sekä lapsia että heidän vanhempiaan. Osallistujat voivat tarjota yleisölle ohjelmaa, käsityönäytöksiä tai olla mukana myynti- ja/tai esittelypöydällä.

Markkinapaikkana toimii Museo Skogsterin edusta Raatihuoneenkadulla. Samaan aikaan Skogsterin talojuhlan kanssa järjestetään torilla Syödään yhdessä -tapahtuma sekä Hämeenlinna Street AR(t) -tapahtuma, joten väkeä on varmasti taas liikkeellä.

Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta ja mukaan voit ilmoittautua tutustumalla tästä linkistä aukeaviin osallistumisehtoihin sekä täyttämällä ja lähettämällä meille osallistumisehtojen yhteydestä löytyvän hakemuslomakkeen 5.5. mennessä. Ohjelma- ja myyntitarjonnan tulee sopia tapahtuman henkeen ja tavoitteeseen, joten pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä ilmoittautumiset.

Hakemuslomakkeet lähetetään Liisa Koskelaiselle: liisa.koskelainen@hameenlinna.fi

Museo Skogster (Skogsterin liiketalo 1920-30-luku). Kuva Enok Rytkönen.