Skogsterin talojuhla 15.6.2019

Skogsterin talo ja Raatihuoneenkatu
la 15.6.2018 klo 11–15

Museo Skogster (Skogsterin liiketalo 1920-30-luku). Kuva Enok Rytkönen.

Hämeenlinnan ydinkeskustan valtaa 15. kesäkuuta rento karnevaalimeno. Skogsterin talojuhlan kanssa samaan aikaan torilla on Syödään yhdessä ja Hämeenlinna Street AR(t) festivaalit.

Talojuhlassa Raatihuoneenkadulla ja Museo Skogsterissa on koko perheelle sopivia huvituksia Henkimaailman juttuja -näyttelyn teemoilla. Pienimpien vetonaulana on pomppulinna. Luvassa on myös onnenpyörä, ongintaa, ratsastusta yksisarvisilla, nukketeatterityöpaja, kirjoittamista vanhalla käsialalla, katutaidetta liiduilla, Hämeenlinna 380 vuotta juhlapuu ja Taikuri Monika.

Museomarkkinoiden hengessä näytteilleasettajana on Napialan Wanha koulu. Hämeenlinna Street AR(t) -festivaalin videotaidetta on nähtävillä myös museon puolella. Esillä näyttelyt Henkimaailman juttuja ja juuri 6.6. uudistettu Ooh, Hämeenlinna!. Sadalle ensimmäiselle Henkimaailman juttuja -näyttelyn seikkailutehtävän suorittaneelle on luvassa ilmainen hattara.

Virvokkeita myy viihtyisä Café Bar Skogster. Raatihuoneenkadulta voi ostaa myös mm. hattaraa ja saaristolaisleipää.

– Vapaa pääsy –

Rajoitukset liikenteelle

Raatihuoneenkatu on suljettu liikenteeltä Sibeliuksenkadun ja Rauhankadun välillä 15.6. klo 8.30–18.00. Samoin läpiajo Raatihuoneenkadulle Kirkkorinteeltä ja Linnankadulta on kielletty.

Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, Hämeenlinna