Korttien tarinat 14.9.2019

la 14.9.2019 klo 10–16
Verkatehdas

Jean Sibeliuksen lapsuuden piirros ja muita korttiaiheita kaupunginmuseon myyntipöydällä.

12. kerran järjestettävä Korttien Tarinat -postikorttifestivaali on vakiintunut Suomen suurimmaksi postikorttitapahtumaksi, jossa kohtaavat postikorttien ystävät, taiteilijat, kauppiaat, sekä muut alan ammattilaiset ja harrastajat.

Paikalla ovat kaikki tärkeimmät korttikustantajat, rakastetuimmat taiteilijat, postikorttien keräilijät ja postcrossaajat. Postikorttien lämpöä ovat tervetulleet aistimaan myös satunnaiset postikorttien postittelijat.

Hämeenlinnan kaupunginmuseo on mukana tapahtumassa omalla myyntipöydällä. Uutuutena 16 kortin sarja Hämeenlinna-aiheisia maalauksia ja litografioita kaupungimuseon ja Taidemuseon kokoelmista. Myytävänä on uudemman tuotannon ohella myös valikoimasta poistuneita postikortteja.

Tapahtuman tuottaa Korttien tarinat osuuskunta, ja pääjärjestäjänä toimii Suomen postcrossingyhdistys ry. Vapaa pääsy.

Lisätietoa: www.korttientarinat.fi

Verkatehdas, Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna