Murhamysteeri museossa 2 – uusi juoni 23.11.2019

Pelit neljänä marraskuun lauantaina 2.–23.11.2019 klo 14–18 välillä

– LOPPUUNMYYTY, voit tarkistaa mahdollisesti vapautuneet peruutusajat tästä –

Kuva, Ville Tarhala

Murhamysteeri museossa 2 – uusi juoni on mysteeripeli, jossa 2–8 henkiset joukkueet pääsevät ratkaisemaan 1900-luvun alun Hämeenlinnaan sijoittuvaa kuvitteellista murhatapausta. Peliä pelataan aikakauden aidossa ympäristössä Palanderin talossa.

Marraskuussa 2019 peliä pelataan kokonaan uudella juonella ja roolihahmoilla, joten tervetuloa mukaan vaikka olisit jo ratkonut edellisen tapauksen.

Pelin hinta on 18 €/hlö ja kesto reilu tunti. Joukkueen tulee varata itselleen etukäteen pelin aloitusaika, jolloin heidän pelinsä alkaa Palanderin talon lipunmyyntipisteestä. Aloitusajat neljänä marraskuun lauantaina 2.11. / 9.11. / 16.11. / 23.11. klo 14–18. 

Peli sopii yli 16-vuotiaille, yli 12-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua peliin yhdessä huoltajan kanssa.

– LOPPUUNMYYTY, voit tarkistaa mahdollisesti vapautuneet peruutusajat tästä –

Murhamysteeri museossa II -peli tulossa uudestaan kolmena helmikuun lauantaina. Varaukset alkavat 2.12.2019.

Murhamysteeri museossa 2 -pelissä on elementtejä agenttiseikkailusta ja Venäjän vallan loppuaikojen poliittisesta aktivismista. Peliin uppoutuminen on taattua, kun tutkit murhatapausta 1861 rakennetussa asuintalossa aitojen museoesineiden ympäröimänä. Tule testaamaan oletko sinä tosielämän Sherlock Holmes tai neiti Marple!

Pelissä joukkueet etenevät huoneesta toiseen selvittäen tapahtumien kulkua. Jokaisessa huoneessa pelaajat pääsevät haastattelemaan yhtä pelin hahmoista ja tekemään havaintoja siitä, mitä talossa on tapahtunut. Pelin päätteeksi joukkue esittää oman teoriansa, joka kertoo riittävätkö todisteet syytteiden nostamiseen.

Murhamysteeri museossa 2 -pelin on edellisen murhamysteerin tapaan käsikirjoittanut tarinallisiin peleihin erikoistunut Mysteeri. Käytännön järjestelyistä vastaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo. Järjestämme pelejä myös tilauksesta, katso lisätiedot.