Murhamysteeri museossa II 8.2.2020

8.2. on LOPPUUNMYYTY, varaukset 22.2. peliin ja peruutuspaikat tästä  –

Pelit neljänä helmikuun lauantaina 1.2. / 8.2. / 15.2. / 22.2.2020 klo 14–18 välillä

Kuva, Ville Tarhala

Murhamysteeri museossa 2 on mysteeripeli, jossa 2–8 henkiset joukkueet pääsevät ratkaisemaan 1900-luvun alun Hämeenlinnaan sijoittuvaa kuvitteellista murhatapausta. Peliä pelataan aikakauden aidossa ympäristössä Palanderin talossa.

Helmikuun 2020 peleissä murhamysteeriä ratkotaan samalla juonella ja roolihahmoilla, kuin marraskuussa 2019.

Pelin hinta on 18 €/hlö ja kesto reilu tunti. Joukkueen tulee varata itselleen etukäteen pelin aloitusaika, jolloin heidän pelinsä alkaa Palanderin talon lipunmyyntipisteestä. Aloitusajat neljänä helmikuun lauantaina 1.2. / 8.2. / 15.2. / 22.2. klo 14–18. 

UUTTA (14.1.2020): Suuren suosion vuoksi lisäsimme neljännen pelipäivän lauantaille 22.2.2020.

Peli sopii yli 16-vuotiaille, yli 12-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua peliin yhdessä huoltajan kanssa.

– VARAA PELIN ALOITUSAIKA JOUKKUEELLESI TÄSTÄ –

Peliin uppoutuminen on taattua, kun tutkit murhatapausta 1861 rakennetussa asuintalossa aitojen museoesineiden ympäröimänä. Tule testaamaan oletko sinä tosielämän Sherlock Holmes tai neiti Marple!

Murhamysteeri museossa 2 -pelin kehystarinassa on elementtejä Venäjän vallan loppuaikojen poliittisesta aktivismista. Talon rouva on pidätetty murhasta, mutta mikä on totuus?

Pelissä joukkueet etenevät huoneesta toiseen selvittäen tapahtumien kulkua. Jokaisessa huoneessa pelaajat pääsevät haastattelemaan yhtä pelin hahmoista. Pelin päätteeksi joukkue esittää oman teoriansa.

Murhamysteeri museossa 2 -pelin on käsikirjoittanut tarinallisiin peleihin erikoistunut Mysteeri. Käytännön järjestelyistä vastaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo. Järjestämme pelejä myös tilauksesta, katso lisätiedot.

Murhamysteeri lahjaksi?

Jos haluat yllättää ystäväsi ja ostaa pelin lahjaksi, tee varaus ensin normaaliin tapaan varaussivulla. Voit tulla maksamaan pelin etukäteen Palanderin talon tai Museo Skogsterin asiakaspalveluun ja saat mukaan lahjakortin peliin. Ota mukaan varaustiedot eli ryhmän nimi, koko ja aloitusaika.