Palanderin talon Talvirieha 7.3.2020

Lasten lauantai 7.3.2020 klo 12–16
Palanderin talo

Mäenlaskua Linnankadulla ja puuhaa koko perheelle lauantaina 7.3.2020 klo 12–16 Palanderin talon pihalla ja Linnankadun varrella. Vapaa pääsy ja kierto omaan tahtiin kotimuseossa.

Omat pulkat mukaan!

Kuva Heikki Haavisto

Mäenlaskun, erilaisten tehtävärastien ja työpajojen lisäksi tapahtumassa saa rapsutella lapsiin tottuneita Hämeenlinnan seudun kaverikoiria.

Myytävänä kuumaa juomaa ja pikkupurtavaa museon pihassa sekä Willa Waski käsityötalon kahvilassa.

Rajoituksia liikenteelle ja pysäköinnille Linnankadulla

Talviriehan pulkkamäki rakennetaan siirtolumesta, joten mäkeä pääsee laskemaan varmasti.

Pulkkamäen pohjaksi tehtävän lumenajon takia Linnankatu suljetaan liikenteeltä ja pysäköinniltä perjantaina 6.3.2020 klo 8.00 lähtien Lukiokadun ja Koulukadun väliltä. Alue on suljettu maanantaihin 9.3. sakka kunnes aamusta aloitettava lumenpoisto on saatu päätökseen.

Yhteistyössä: Hämeenlinnan kaupunginmuseo, Willa Vaski käsityötalo, Kennelliiton Kaverikoirat, Hämeenlinnan Liikuntahallit ja LinnanInfra.

Palanderin talo, Linnankatu 16

Lasten lauantait

Talvirieha on osa Hämeenlinnan kulttuurilaitoksissa järjestettäviä lasten lauantaita, jotka tarjoavat erilaista laadukasta sisältöä lapsille lukuvuoden jokaisena lauantaina. Tutustu vuoden 2020 lasten lauantaiden ohjelmaan tästä.