Palanderin talon Talvirieha 7.3.2020

Lasten lauantai 7.3.2020 klo 12–16
Palanderin talo

Mäenlaskua Linnankadulla ja puuhaa koko perheelle lauantaina 7.3.2020 klo 12–16 Palanderin talon pihalla ja Linnankadun varrella. Vapaa pääsy ja kierto omaan tahtiin kotimuseossa sekä etsintätehtäviä lapsille.

Laskemaan pääsee varmasti, sillä mäen pohjaksi ajetaan noin 15 kuormaa siirtolunta. Omat pulkat mukaan!

Kuva Heikki Haavisto

Tämän vuoden teemana Talviriehassa on Museo Skogsterissa juuri avatun Kunnes kuolema erottaa -näyttelyn innoittamana ystävyys ja rakkaus.

Mäenlaskun, erilaisten tehtävärastien ja työpajojen lisäksi tapahtumassa saa rapsutella lapsiin tottuneita Hämeenlinnan seudun kaverikoiria. Musiikista vastaa posetiivari Markku Karvonen.

Myytävänä kuumaa juomaa ja pikkupurtavaa museon pihassa sekä Willa Waski käsityötalon kahvilassa. Vasken puolella työpajassa askarrellaan sydämiä ja lumiukkoja.

Rajoituksia liikenteelle ja pysäköinnille Linnankadulla

Pulkkamäen pohjaksi tehtävän lumenajon takia Linnankatu suljetaan liikenteeltä ja pysäköinniltä perjantaina 6.3.2020 klo 8.00 lähtien Lukiokadun ja Koulukadun väliltä. Alue on suljettu maanantaihin 9.3. sakka kunnes aamusta aloitettava lumenpoisto on saatu päätökseen.

Yhteistyössä: Hämeenlinnan kaupunginmuseo, Willa Vaski käsityötalo, Kennelliiton Kaverikoirat ja Hämeenlinnan Liikuntahallit.

Palanderin talo, Linnankatu 16 

Lasten lauantait

Talvirieha on osa Hämeenlinnan kulttuurilaitoksissa järjestettäviä lasten lauantaita, jotka tarjoavat erilaista laadukasta sisältöä lapsille lukuvuoden jokaisena lauantaina. Tutustu vuoden 2020 lasten lauantaiden ohjelmaan tästä.