Taiteiden yö 28.8.2020

Hämeenlinnan Taiteiden yö on vuonna 2013 alkunsa saanut monitaiteinen kaupunkifestivaali, joka järjestetään vuosittain elokuun lopulla. Tapahtumaan ohjelmaa voivat tuottaa niin kulttuurin ja taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, yksittäiset tekijät, yhdistykset, seurat ja organisaatiot.

Vuonna 2020 Taiteiden yö järjestetään perjantaina 28.8. ja ohjelma on tänäkin vuonna yleisölle maksutonta. Taiteiden yön tapahtumissa huomioidaan voimassa olevat COVID-19 rajoitukset ja toimintaohjeet.

Taiteiden yön karnevaalit ovat houkutelleet vuosittain kaduille, museoihin, gallerioihin, työhuoneisiin sekä muihin tiloihin uusia yleisöjä ja toimijoiden tuttuja kanta-asiakkaita.

Taiteiden yö kaupunginmuseon kohteissa

Kaupunginmuseon kohteista Taiteiden yössä ovat mukana Museo Skogster ja Sibeliuksen syntymäkoti. Tarkempi ohjelmasisältö tiedotetaan elokuun alussa.