Syysmatinea 25.10.2020

Sibeliuksen syntymäkoti
su 25.10.2020 klo 14.00

Elias Koivisto, viulu
Katri Antikainen, sello
Tuomas Salokangas, piano

Liput ovelta tai ennakkoon Sibeliuksen syntymäkodista:
15 € aikuiset / 10 € eläk. ja opisk. / 7 € lapset 7–17-vuotta

Elias Koivisto (vas.), Tuomas Salokangas, Katri Antikainen (kuva, Elias Koivisto).

Ohjelma
Jean Sibelius:
Pianotrio a-molli ”Havträsk-trio” (1886)
I Allegro maestoso, II Andantino, III Scherzo (Vivace), IV Rondo
Pianotrio C-duuri ”Loviisa-trio” (1888)
I Allegro, II Andante, III Lento – Allegro con brio

Katri Antikainen on tamperelainen sellisti, joka valmistui Tampereen ammattikorkeakoulusta Markus Hohdin oppilaana vuonna 2019. Hänen erikoisalaansa ovat live-elektroniikka sekä omat sovitukset nykymusiikin ja lukuisten muiden tyylien teoksista.

Elias Koivisto on tamperelainen viulisti. Hän valmistui Tampereen ammattikorkeakoulusta Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilchin oppilaana keväällä 2020.

Tuomas Salokangas on erityisesti liediin ja kamarimusiikkiin erikoistunut pianisti. Hän valmistui vuonna 2017 Tampereen ammattikorkeakoulusta, jossa opiskeli Risto Kyrön ja Risto-Matti Marinin oppilaana ja jatkaa nyt opintoja Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Tuomas on työskennellyt paljon varsinkin nykymusiikin parissa ja toimiikin myös tamperelaisen nykymusiikkiyhdistyksen Tampering ry:n puheenjohtajana.

Yhteistyössä: Hämeenlinnan kaupunginmuseo ja Hämeenlinnan Sibelius-seura ry


Katso Syysmatineat Sibeliuksen syntymäkodissa 11.10.–29.11.2020 konserttisarjan ohjelma. Konsertit alkavat pääosin sunnuntaisin klo 14.00. Lippuun sisältyy museon lyhyt esittely, joka alkaa heti matinean jälkeen.

Ohjeita: Älä tule konserttiin sairaana, muista hygienia ja säilytä turvallinen etäisyys muihin. Käytä kasvomaskia. Paikkoja on rajoitetusti (25 kpl), joten saavu hyvissä ajoin tai varaa paikkasi ennakkoon Sibeliuksen syntymäkodista.

Sibeliuksen syntymäkoti, Hallituskatu 11, 13100 Hämeenlinna