Murhamysteeri museossa 3 – viimeinen ryyppy 21.11.2020

– LOPPUUNMYYTY, tarkista peruutuspaikat tästä–

Pelit neljänä lauantaina 31.10. / 7.11. / 14.11. / 21.11.2020 klo 14–18 välillä

Kuva, Ville Tarhala

”Murhamysteeri museossa 3 – viimeinen ryyppy” on mysteeripeli, jossa 2-5 henkiset joukkueet pääsevät ratkaisemaan vuoden 1920 Hämeenlinnaan sijoittuvaa kuvitteellista murhatapausta. Peliä pelataan aikakauden aidossa ympäristössä Palanderin talossa.

Murhamysteeri museossa 3 -pelin juoni on kokonaan uusi, joten tervetuloa myös vanhat pelaajat!

Pelin hinta on 18 €/hlö ja kesto reilu tunti. Joukkueen tulee varata itselleen etukäteen pelin aloitusaika, jolloin heidän pelinsä alkaa Palanderin talon lipunmyyntipisteestä. Aloitusajat neljänä loka–marraskuun lauantaina 31.10. / 7.11. / 14.11. / 21.11.2020 klo 14–18.

– LOPPUUNMYYTY, tarkista peruutuspaikat tästä–

Peli sopii yli 16-vuotiaille, yli 12-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua peliin yhdessä huoltajan kanssa.

Peliin uppoutuminen on taattua, kun tutkit murhatapausta 1861 rakennetussa asuintalossa aitojen museoesineiden ympäröimänä. Tule testaamaan oletko sinä tosielämän Sherlock Holmes tai neiti Marple!

Murhamysteeri museossa 3 -pelissä eletään kieltolain aikaa. Kuka murhasi lain kouraa taitavasti vältelleen tunnetun pirtukeisarin hänen omaan työhuoneeseensa?

Pelissä joukkueet etenevät huoneesta toiseen selvittäen tapahtumien kulkua. Jokaisessa huoneessa pelaajat pääsevät haastattelemaan yhtä pelin hahmoista. Pelin päätteeksi joukkue esittää oman teoriansa.

Murhamysteeri museossa 3 – viimeinen ryyppy -pelin on käsikirjoittanut tarinallisiin peleihin erikoistunut Mysteeri. Käytännön järjestelyistä vastaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo. Järjestämme pelejä myös tilauksesta, katso lisätiedot.

Murhamysteeri lahjaksi?

Jos haluat yllättää ystäväsi ja ostaa pelin lahjaksi, tee varaus ensin normaaliin tapaan varaussivulla. Voit tulla maksamaan pelin etukäteen Palanderin talon tai Museo Skogsterin asiakaspalveluun ja saat mukaan lahjakortin peliin. Ota mukaan varaustiedot eli ryhmän nimi, koko ja aloitusaika.

Suojele itseäsi ja muita

Tervetuloa turvallisin mielin Murhamysteeri museossa -peliin. Käytä kasvomaskia. Olemme lisäksi tehostaneet siivousta ja pelin näyttelijät pitävät kaikissa tilanteissa 1-2 m turvavälin pelaajiin. Mikäli koronatilanne heikkenee pelien mahdollisista perumisista ilmoitetaan varaajille viipymättä.

Muutama ohje kannattaa kuitenkin pitää mielessä:

  • älä tule peliin sairaana, jos koet flunssan oireita voit perua tai siirtää varaustasi ilman kuluja
  • käytä suojamaskia
  • kokoa joukkueesi ihmisistä, joiden kanssa olisit muutenkin läheisissä tekemisissä
  • hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja, pese kädet huolellisesti ennen ja jälkeen vierailun
  • hoida pelimaksu kortilla