Näyttelyn avajaiset verkossa 4.5. klo 18

Museo Skogsterilla avautuu uusi näyttely ”Ennen kaikki ei ollut paremmin”. Näyttelyn avajaiset järjestetään 4.5.2021 Facebook-livessä klo 18. Osallistumaan pääsee tästä linkistä.

Valokuva Ennen kaikki ei ollut paremmin -näyttelystä. Kuvassa on olohuone 1970-luvulta ruskeasävyisine kalusteineen ja tapetteineen.

Näyttely valottaa hämeenlinnalaisten historiaa noin sata vuotta taaksepäin. Esiin on nostettu ilmiöitä ja asioita arkiaskareista erikoisuuksiin, jotka nykynäkökulmasta voivat tuntua jopa absurdeilta. Miten hämeenlinnalaisilta sujuivat sata vuotta sitten tavalliset arjen askareet kuten pyykinpesu? Milloin kaupunkiin saatiin sähköt? Milloin koteihin tuli juoksevaa vettä? Miten hämeenlinnalaiset saivat tietoa, matkustivat tai ottivat yhteyttä kaupungin ulkopuolelle? Muun muassa näihin kysymyksiin ”Ennen kaikki ei ollut paremmin” näyttely antaa vastaukset.

Verkkotapahtumiin pääsee osallistumaan Hämeenlinnan kaupunginmuseon verkkosivujen, hmlmuseo.fi, Tapahtumat -sivun kautta sekä Hämeenlinnan kaupunginmuseon Facebook-sivulla.