Ennen kaikki ei ollut paremmin -näyttelyn verkko-opastukset

Viikottaiset opastukset ”Ennen kaikki ei ollut paremmin” -näyttelyyn Facebook Livessä toukokuussa.

Toukokuussa emme voi koronarajoitusten vuoksi järjestää vielä yleisöopastuksia. Siksi tarjoammekin opastuksia verkossa. ”Ennen kaikki ei ollut paremmin” -näyttelyn opastukset 13.-27.5. torstaisin kello 17.15. Tervetuloa kuuntelemaan!

Opastukset kestävät noin viisitoista minuuttia.

Verkko-opastukset Ennen kaikki ei ollut paremmin näyttelyyn torstaisin:

13.5.2021 klo 17.15
20.5.2021 klo 17.15
27.5.2021 klo 17.15 Opastukselle pääset tästä linkistä

Facebook Live opastuksia voi katsoa, vaikka ei omistaisi Facebook-tiliä.

Näyttely valottaa hämeenlinnalaisten historiaa noin sata vuotta taaksepäin. Esiin on nostettu ilmiöitä ja asioita arkiaskareista erikoisuuksiin, jotka nykynäkökulmasta voivat tuntua jopa absurdeilta. Miten hämeenlinnalaisilta sujuivat sata vuotta sitten tavalliset arjen askareet kuten pyykinpesu? Milloin kaupunkiin saatiin sähköt? Milloin koteihin tuli juoksevaa vettä? Miten hämeenlinnalaiset saivat tietoa, matkustivat tai ottivat yhteyttä kaupungin ulkopuolelle? Muun muassa näihin kysymyksiin ”Ennen kaikki ei ollut paremmin” näyttely antaa vastaukset.

Tervetuloa kuuntelemaan!