Palanderin talo avautuu!

Palanderin talo avataan pitkän tauon jälkeen 2.6.2021 klo 12.

Palanderin talon sali

Olemme uudistaneet vierailua Palanderin talossa. Koronan vuoksi varsinaisia opastuksia ei pidetä toistaiseksi. Talon emäntä, tytär tai piika kulkevat vieraiden mukana talon läpi ja vastaavat kysymyksiin. Jotta voimme huolehtia turvaväleistä, otamme Palanderin taloon 5 museovierasta kerrallaan puolen tunnin välein. Palanderin talo on avoinna kesäkaudella tiistaista sunnuntaihin kello 12–16.

Hämeenlinnan kaupunginmuseon kaikissa kohteissa Museo Skogsterissa, Sibeliuksen syntymäkodissa ja Palanderin talolla ovat opastukset toistaiseksi tauolla. Jatkamme opastuksia, kun koronatilanne sallii. Toistaiseksi emme myöskään ota varauksia vastaan. Otamme museovieraat vastaan saapumisjärjestyksessä.  Käytättehän museovierailulla kasvomaskia ja huolehditte hyvästä käsihygieniasta, kiitos!

Tervetuloa museoihin!

Hämeenlinnan kaupunginmuseon kohteet avoinna kesäkaudella 2.5.–31.8.2021