Taiteiden yö 27.8.2021 Palanderin talolla

Opastettuja kierroksia Palanderin talon pihalla, Palanderin talo avoinna, Willa Vaski avoinna, vohvelikahvila

Palanderin talon pihalla opastettuja kierroksia 12-19

Hämeenlinnan Taiteiden yö -tapahtumassa 27.8.2021 Palanderin talo on avoinna ja Palanderin talon pihalla järjestetään opastettuja kierroksia klo 12-19. Taloon on maksuton sisäänpääsy ja pihakierrokset ovat maksuttomia.

Palanderin talon pihalla talon emäntä kertoilee kortteliin eri aikoina rakennettujen rakennusten historiaa. Pihakierrokset emännän johdolla alkavat aina tasatunnein.

Sisälle taloon pääsee tutustumaan talon piikojen johdolla. Sisäkierroksille otetaan noin viisi henkilöä kerrallaan. Sisäkierrokset alkavat puolen tunnin välein. Viimeinen kierros alkaa klo 18.30.

Willa Vaski käsityötalo täyttää 3-vuotta

Willa Vaski on avoinna Taiteiden yönä klo 17.00- 21.00. Ihanassa vanhan talon pihapiirissä voit nauttia vohvelikahvilan antimista ja musiikista. Willa Galleriassa on paikalla Suvi Vasama kertomassa näyttelystään ”Saisinko kertoa? – Paperiveistoksia”. Tervetuloa täyttämään sukupuutaulu yhdessä lapsesi kanssa!

Näkymä Palanderin talon ikkunasta sisäpihalle.

Taiteiden yön päivänä Museo Skogster on avoinna klo 11-17 ja Sibeliuksen syntymäkoti klo 10-16. Päivällä kohteissa peritään normaalit sisäänpääsymaksut 0/6/8 €.