Viimeisen Murhamysteerin peliajat varattu loppuun!

Mikäli peliaikoja vapautuu, ilmoitamme ne tässä.

Kiitos kaikille peliaikansa varanneille!

Kuka murhasi lain kouraa taitavasti vältelleen tunnetun pirtukeisarin hänen omaan työhuoneeseensa?

”Murhamysteeri museossa 3 – Viimeinen ryyppy” on mysteeripeli, jossa 2-5 henkiset joukkueet yrittävät ratkaista kuvitteellista murhatapausta vuoden 1920 Hämeenlinnassa.

Pelissä eletään kieltolain aikaa. Murhamysteeri järjestetään aidossa 1900-luvun alun ympäristössä Palanderin talon kotimuseossa. Peliin uppoutuminen on taattua, kun tutkit murhatapausta 1861 rakennetussa asuintalossa museoesineiden ympäröimänä. Tule testaamaan oletko sinä tosielämän Sherlock Holmes tai neiti Marple.

Pelissä joukkueet etenevät talon huoneesta toiseen selvittäen tapahtumien kulkua. Jokaisessa huoneessa saadaan kuulustelemalla vihjeitä yhdeltä pelin hahmoista. Pelin päätteeksi joukkue esittää oman teoriansa, jonka jälkeen selviää riittääkö joukkueen teoria syytteiden nostamiseen.

Murhamysteeri museossa 3 -pelin juoni on sama kuin viime vuoden loka–marraskuussa pelatuissa peleissä. Jos olit jo silloin viimeisen ryypyn tunnelmissa, niin nyt ei vielä kannata tulla uudestaan Murhamysteeriin.

Pelin hinta on 18 €/hlö. Joukkueen tulee varata itselleen etukäteen alla olevalta listalta aika, jolloin heidän pelinsä alkaa Palanderin talon lipunmyyntipisteestä.

Peli sopii yli 16-vuotiaille, yli 12-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua peliin yhdessä vanhempiensa kanssa. Murhamysteeri museossa 3 -pelin on käsikirjoittanut tarinallisiin peleihin ja pakohuoneisiin erikoistunut Mysteeri ja käytännön järjestelyistä vastaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo. Museokortilla ei voi maksaa pelin pääsymaksua.

Suojele itseäsi ja muita käyttämällä pelissä kasvomaskia. Älä tule peliin, jos koet flunssan oireita. Voit aina peruttaa varauksesi kuluitta.

Mikäli koronatilanteen heikkeneminen estää pelien järjestämisen, ilmoitamme tilanteesta viipymättä.

Ilmoittaudu mukaan Lokakuun Murhamysteereihin lomakkeella: https://link.webropol.com/s/viimeinenryyppylokakuu2021

Murhamysteeri museossa. Kuva Ville Tarhala.