Museo Skogsterin Lasten lauantai

13.11.2021 klo 11-17, Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, Hämeenlinna

Museo Skogsterin Lasten lauantaissa tutustutaan Ennen kaikki ei ollut paremmin -näyttelyyn.

Opastetulla kierroksella kuullaan entisajan arkielämään liittyviä yksityiskohtia, jotka ovat nykylapsille vieraita. Mistä haettiin vettä ennen kuin vesi tuli hanasta? Miten pärjättiin ilman sähköä? Entä minkälaisia puhelimet olivat ennen kännyköitä?

Opastettu kierros alkaa klo 13.00 ja se kestää noin 40 minuuttia. Opastus soveltuu erityisesti 5-10 vuotiaille.

Kierroksen jälkeen lapset voivat tehdä omatoimisen museobingo-tehtävän, jossa etsitään näyttelyyn piiloutuneita eläimiä. Lasten lauantaina Museo Skogsterille on koko päivän vapaa pääsy. Museo on auki klo 11–17.

Värivalokuvassa kaksi pehmorottaa.