Pianisti Tuomas Nikkasen levynjulkaisukonsertti

8.12.2021 klo 18 Sibeliuksen syntymäkoti, Hallituskatu 11, Hämeenlinna

Pianisti Tuomas Nikkanen on äänittänyt Toivo Kuulan pianomusiikkia Sibeliuksen syntymäkodissa. Levytysprojektista julkaistaan nyt toinen osa. Toisen osan julkaisukonsertti järjestetään Sibeliuksen syntymäkodissa sekä verkossa 8.12.2021 klo 18.

Verkkokonserttiin voi ostaa lipun Osuuskunta Lilithin verkkokaupasta: https://puoti.lilith.fi/tuote/kuula-levyn-julkkaristream-vol-2/. Paikan päälle Sibeliuksen syntymäkotiin lipun voi varata etukäteen [email protected] tai puh. 03 621 2755. Lipun hinta 15 €.

Mustavalkoisessa valokuvassa miesoletettu valkoisessa kauluspaidassa katsoo hymyillen kameraan. Kuva on otettu yläviistosta.
Tuomas Nikkanen, kuva: Susanna Dosa

Ensimmäinen osa, joka sisälsi Satukuvat, op.19, Juhlamarssin, op.13 ja Kuusi kappaletta, op. 26 ilmestyi 8.12.2020. Nyt julkaistava toinen osa ilmestyy tupla-cd:nä ja sisältää suuren määrän ennen kuulematonta,- ja levyttämätöntä materiaalia.

Sibeliuksen syntymäkodilla pidettävässä julkaisukonsertissa 8.12. kuullaan ainakin Kolme pianokappaletta, op.3b, Kuulan ensimmäinen nuottijulkaisu, sovitus pianolle Hugo Laurenin kitaravalssista ja mystinen, Kansallisarkistosta löytynyt käsikirjoitus, joka mahdollisesti on Kuulan teosluettelossaan vuonna 1908 mainitsema Etydi.

Levy on ostettavissa suoraan taiteilijalta tilaisuuden lopuksi joko käteisellä tai tilisiirtona hintaan 30€.

Rajoitamme yleisömäärää Sibeliuksen syntymäkodilla ajankohtaisten koronarajoitusten mukaisesti. Ettehän tule tilaisuuteemme sairaana, käytättehän maskia ja huolehdittehan käsihygieniasta vieraillessanne kohteissamme, kiitos!