Palanderin talon Talvirieha!

Palanderin talon pihalla ja Linnankadulla järjestetään lauantaina 12.3.2022 koko perheen Talvirieha kello 12-16.

Helsingin olympialaisten juhlavuoden kunniaksi Talviriehan teemana on urheilu! Olympialaisissa kilpailtiin ensimmäistä kertaa nykyaikaisessa viisiottelussa 1912. Ottelun lajeihin kuuluivat ratsastus, miekkailu, ammunta, maastojuoksu ja uinti. Helsingin olympialaisissa vuonna 1952 nämä lajit järjestettiin Hämeenlinnassa Ahvenistolla ja Suomi voitti joukkuekilpailussa pronssia.

Viisiottelun hengessä voit nyt kiertää Palanderin pihalla ja talossa suorittamassa Talviriehan viisiottelun tehtäviä. Tehtäviin kuuluvat keppihevosrata, lumipallopeli, valokuvaus, sisäsuunnistus sekä tietysti mäenlasku! Omat pulkat mukaan. Palanderin talossa voit tutustua vapaasti näyttelyyn ja etsiä näyttelyyn piilotettuja esineitä ja kuvia. Kaikki osallistujat palkitaan.

Kaverikoirat paikalla 12-14. Saa silittää!

Willa Vasken Latukahvilasta kuumaa kaakaota, mehua, makkaraa ja vohveleita koko tapahtuman ajan!

Lasten lauantain tapahtuma on maksuton.

Lapsia hiihtämässä Poltinahon kasarmien luona. Kuva HäKM, kuvaaja Enok Rytkönen
Lapsia hiihtämässä Poltinahon kasarmien luona. Kuva HäKM, kuvaaja Enok Rytkönen