Kaupunginmuseo Hippaloilla

Hämeenlinnan kaupunginmuseo on mukana Lasten taidefestivaali Hippaloilla 28.7.–31.7.2022. Kaupunginmuseon ja Kulttuurikeskus ARXin yhteisessä mielenosoitustyöpajassa tehdään kyltti itselle tärkeän asian puolesta. Lisäksi työpajan lomassa voi tutustua pieneen valokuvanäyttelyyn, joka kertoo mielenosoituksen historiasta Suomessa.

Työpaja on avoinna torstaina, perjantaina ja sunnuntaina klo 10-12 ja 14-16 sekä lauantaina klo 10-11. Lauantaina järjestetään pajan päätteeksi klo 11 lasten mielenosoitus, joka kulkee Lyseolta HIPPO-lavalle iskulauseiden saattelemana. Koko perheen työpaja on maksuton ja löytyy Lyseon koulun veistoluokasta osoitteesta Keinusaarentie 1.

Tervetuloa!

Hippaloiden mielenosoitustyöpajan mainoskuva: Kolme värikästä pahvista tehtyä mielenosoituskylttiä, joissa lukee "Maksalaatikkoa joka päivä", "Haluan jäädä kotiin" ja "Ei kumppareita".

Kuva: Kulttuurikeskus ARX.