Murhamysteeri museossa ”Kohtalon portaat”

Seitsemän henkilöä salissa, jossa piano ja kahvipöytä. Vakavat ilmeet. Yhdellä kädessä suuri veitsi, jota pitää piilossa. "Vanhaksi" käsitelty mustavalkovalokuva.

Palanderin talon huippusuosittu Murhamysteeri museossa – peliä pelataan jälleen syksyllä 2022.

”Kohtalon portaat” on mysteeripeli, jossa 2-8 henkiset joukkueet yrittävät ratkaista kuvitteellista murhatapausta 1910-luvun Hämeenlinnassa. Murhamysteeri vie pelaajat rikospaikan tapahtumien ytimeen: Tavastkallion perheen keittäjätär on raa’asti murhattu, mutta onko tekijä isäntäväkeä, palveluskuntaa vaiko kenties ensivierailulla oleva sulhasehdokas? 

Peliä pelataan kolmena lokakuun lauantaina 1.10., 8.10. ja 15.10.2022 Palanderin talossa, Linnankatu 16, Hämeenlinna. Peli sopii yli 16-vuotiaille, yli 12-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua peliin yhdessä aikuisten kanssa. Pelin kesto on 1 h 10 min ja hinta on 18 €/hlö. Joukkueiden lähdöt peliin ovat varattavissa klo 14.00-17.50 välillä. Murhamysteerin kaikki pelipäivät ovat tällä hetkellä loppuun varattu! Peruutusaikoja voi tiedustella [email protected]

Pelissä joukkueet etenevät talon huoneesta toiseen selvittäen tapahtumien kulkua. Jokaisessa huoneessa joukkue saa kuulustelemalla vihjeitä yhdeltä pelin hahmoista. Pelin päätteeksi joukkue esittää teoriansa murhaajasta. Riittääkö teoria syytteen nostamiseen?  

”Murhamysteeri museossa: Kohtalon portaat” -pelin juonta on viimeksi esitetty 2018–2019, eli jos olet jo silloin ollut selvittämässä Tavastkallioiden keittäjättären murhaa, niin olet saattanut jo ratkaista tämän Murhamysteerin.

”Murhamysteeri museossa: Kohtalon portaat” -pelin on käsikirjoittanut tarinallisiin peleihin ja pakohuoneisiin erikoistunut Mysteeri ja käytännön järjestelyistä vastaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo.

Varaa peliaikasi tästä