Palanderin talon Jouluspesiaali

Palanderin talon Jouluspesiaali aloittaa joulun ajan lauantaina 26.11.2022 klo 12-16

Tervetuloa maksuttomaan koko perheen Jouluspesiaaliin!

Jouluspesiaalissa tutustutaan entisaikojen jouluvalmisteluihin kaikilla aisteilla tunnelmoiden. Talossa kuljetaan omaan tahtiin ilman kiinteitä aloitusaikoja ja jokaisessa kotimuseon huoneessa on opas kertomassa sadan vuoden takaisista joulutavoista.

Jouluspesiaalissa on myös kaikenikäisille soveltuva askartelupaja, jossa valmistetaan joulukortteja Palanderin talon uuden ulkovärin innoittamana. Aivan pienimmät askartelevat vanhempien avustuksella. Jouluspesiaali on osa Hämeenlinnan Lasten lauantai -ohjelmaa ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tutustu myös joulupuotiin ja kahvilaan Willa Vaski -käsityötalossa museon pihapiirissä.

Lisätietoja: Museolehtori Annaliina Granqvist, annaliina.granqvist(at)hameenlinna.fi