Ooh, Hämeenlinna!

Museo Skogster avataan jälleen tiistaina 2.6.2020

Ooh, Hämeenlinna! -näyttelyssä hauskojen skuuppien takaa paljastuu tarujakin ihmeellisempiä totuuksia Hämeenlinnasta. Näyttelyn ydin on 24 minuuttia pitkä multivisio, joka kertoo Hämeenlinnan kaupungin vaiheet perustamisesta tähän päivään (kieliversiot suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi).

Samassa tilassa on tunnelmallinen museokauppa ja Hämeenlinnan kaupunginmuseon käsikirjasto.

Muuttuva perusnäyttely

Ooh, Hämeenlinna! on Hämeenlinnan kaupunginmuseon perusnäyttely, jonka sisältö muuttuu vuoden välein kun esiin nostetaan uusia kokoelmien aarteita yleisön palautteen perusteella. Seuraavan kerran näyttely uudistuu 11.6.2020.

Osallistu ja kommentoi

Osallistu näyttelyyn app.hmlmuseo.fi sovelluksessa. Voit äänestää mielenkiintoisinta skuuppia, jättää selfien vanhoissa vaatteissa ja antaa palautetta. Äänestystulos huomioidaan, kun näyttelyn esineitä vaihdetaan seuraavan kerran.

Jaa museokokemuksesi ja kuvasi somessa #oohhameenlinna tai #museoskogster.

Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna