Ooh, Hämeenlinna!

Museo Skogster

Ooh, Hämeenlinna! -näyttelyssä hauskojen skuuppien takaa paljastuu tarujakin ihmeellisempiä totuuksia Hämeenlinnasta.

Katso myös Hämeenlinna-multivisio, joka esittelee kaupungin historian 24 minuutissa (kieliversiot suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi).

Samassa tilassa on tunnelmallinen museokauppa ja Hämeenlinnan kaupunginmuseon käsikirjasto. Museokaupan mukavalla sohvalla voit lukea vaikkapa päivän lehdet.

Muuttuva perusnäyttely

Ooh, Hämeenlinna! on Hämeenlinnan kaupunginmuseon perusnäyttely, jonka sisältö muuttuu vuoden välein kun esiin nostetaan uusia kokoelmien aarteita yleisön palautteen perusteella. Seuraava uudistus avataan 6.6.2018. Näyttely on suljettu 5.6. vaihdon ajaksi. lisätietoa uudistuksesta

Osallistu ja kommentoi

Osallitu näyttelyyn app.hmlmuseo.fi sovelluksessa. Voit äänestää mielenkiintoisinta skuuppia, jättää selfien vanhoissa vaatteissa ja antaa palautetta.

Jaa museokokemuksesi ja kuvasi somessa #oohhameenlinna tai #museoskogster.

Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna