Vaihtuvassa valikoimassa on runsaasti uniikkeja matkamuistoja, tuliaisia ja lahjaideoita niin ilahduttamaan sinua ja läheisiäsi! Pyrimme valitsemaan kauppoihimme paikallisia tuotteita, käsitöitä sekä ekologisia ja eettisesti valmistettuja tuotteita. Kaupoista löytyy myös ajankohtaisiin näyttelyihin ja tapahtumiin liittyviä tuotteita. Opi lisää ja tuo näyttelyn maailma kotiisi.

Palanderin talosta löydät muun muassa talon aikakauteen sopivia myyntituotteita. Myymme Kirsin suklaan käsintehtyjä suklaita sekä Työkeskus Sampolan käsityönä tehtyjä siivousharjoja sekä Korttien talon tunnelmallisia kortteja.

Sibeliuksen syntymäkodin museokaupassa on laaja valikoima Jean Sibeliuksen musiikkia sekä Sibelius-aiheista kirjallisuutta, postikortteja ja lahjatavaraa. Myynnissä myös suosittuja Työkeskus Sampolan suunnittelemia ja toteuttamia puisia soittorasioita.

Museo Skogsterin erityisyys on sen hyvä kirjallisuusvalikoima, jolla syventää kokemusta museon näyttelyistä sekä alueen historiasta. Museo Skogsterin museokaupasta löydät myös Hämeenlinna-aiheisia matkamuistoja kuten t-paitoja, kahvia, teetä ja suklaata, paikallisia käsityötuotteita ja kierrätystuotteita.