Sibelius-päivä 8.12.

Sibeliuksen syntymäkoti
pe 8.12.2017 klo 12-16

  • Vapaa pääsy ja kuumaa glögiä
  • Talon pianistina Alina Egorova klo 12-16
  • Jousikvartetti Meta4, pop up klo 14

Sibeliuksen syntymäkodissa juhlitaan pe 8.12. Jean Sibeliuksen ja suomalaisen musiikin päivää. Säveltäjämestarin syntymäpäivänä museoon on vapaa pääsy ja pihalla nautitaan kaupunginmuseon tarjoamaa kuumaa glögiä.

Glögien ohella nautitaan myös Sibeliuksen musiikista. Koko päivän vieraita viihdyttää pianisti Alina Egorova, joka soittaa Sibeliuksen pianotuotannon helmiä. Kello 14 Alina pitää hetken taukoa, kun illalla Verkatehtaan juhlakonsertissa esiintyvä jousikvartetti Meta4 piipahtaa syntymäkodissa.  Meta4 on yksi Suomen menestyneimpiä jousikvartetteja. Verkatehtaan konsertin ohjelma ja lipputiedot

Sibeliuksen syntymäkoti, Hallituskatu 11, Hämeenlinna

Meta4. Kuva Tero Ahonen