Duo Lehtinen & Lipasti 22.9.2019

Sibeliuksen syntymäkoti
su 22.9.2019 klo 14.00

Pauliina Lehtinen, viulu
Sakari Lipasti, piano

Liput ovelta: 10 € aikuiset / 8 € eläk. ja opisk. / 6 € lapset 7–17-vuotta

Viulusta ja pianosta koostuva Duo Lehtinen & Lipasti soittaa Sibeliuksen ja Griegin teoksia. Luvassa myös Sakari Lipastin lyyrisen kauniita pianosooloja edellä mainituilta säveltäjiltä.

Konsertti on osa Sibelius-fantasia -kaupunkitapahtumaa. lisätietoa

Pauliina Lehtinen on viulisti, kamari- ja orkesterimuusikko. Hän on toiminut viulistina muun muassa Tampere Filharmoniassa, Suomen Kansallisoopperassa sekä Turun filharmonisessa orkesterissa. Lisäksi hän on soittanut lukuisissa kansainvälisissä kokoonpanoissa, kuten Britten-Pears Orchestrassa ja Baltic Youth Orchestrassa. Lehtinen on täydentänyt opintojaan Italiassa ja Ruotsissa sekä mm. Mi-Kyung Leen, Pavel Vernikovin ja Hagai Shahamin opetuksessa. Hänen instrumenttinsa on Marcello Villa-viulu.

Sakari Lipasti on tehnyt musiikin ammatilliset opintonsa Sibelius-Akatemian pianomusiikin osastolla, jossa hän opiskeli mm. professori Juhani Lagerspetzin johdolla. Hän on konsertoinut paljon vuosien varrella ja esittänyt soolo-ohjelmiston lisäksi kamari- ja liedmusiikkia. Hän on osallistunut menestyksekkäästi useisiin kotimaisiin ja ulkomaisiin pianokilpailuihin samoin kuin kamarimusiikki- ja liedkilpailuihin.

Sibeliuksen syntymäkoti, Hallituskatu 11, 13100 Hämeenlinna