Murhamysteeri museossa 28.9.2019

Pelit kolmena syyskuun lauantaina 7.–14.9. ja 28.9.2019 klo 14–18 välillä

– LOPPUUNMYYTY –

Pelejä tulossa lisää uudella juonella marraskuussa, varauslinkki.

Kuva, Ville Tarhala

Murhamysteeri museossa on mysteeripeli, jossa 2–8 henkiset joukkueet pääsevät ratkaisemaan 1910-luvun Hämeenlinnaan sijoittuvaa kuvitteellista murhatapausta. Peliä pelataan aikakauden aidossa ympäristössä Palanderin talossa.

Pelin hinta on 18 €/hlö ja kesto reilu tunti. Joukkueen tulee varata itselleen etukäteen pelin aloitusaika, jolloin heidän pelinsä alkaa Palanderin talon lipunmyyntipisteestä. Aloitusajat kolmena syyskuun lauantaina 7.–14.9 ja 28.9. klo 14–18. Peli sopii yli 16-vuotiaille, yli 12-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua peliin yhdessä huoltajan kanssa.

28.9. pelit on loppuunmyyty. Tulossa on kuitenkin kokonaan uusi juoni Murhamysteeri museossa 2. Pelit neljänä marraskuun lauantaina 2.11. / 9.11 / 16.11. / 23.11.2019. – Varauslinkki marraskuun peleihin –

Palanderin talon murhamysteeri vie pelaajat keskelle hämeenlinnalaisen porvarisperheen draamaa. Onko murhaaja hovimestari, piika vai kenties talon rouva?  Peliin uppoutuminen on taattua, kun tutkit murhatapausta 1861 rakennetussa asuintalossa aitojen museoesineiden ympäröimänä. Tule testaamaan oletko sinä tosielämän Sherlock Holmes tai neiti Marple!

Pelissä joukkueet etenevät huoneesta toiseen selvittäen tapahtumien kulkua. Jokaisessa huoneessa pelaajat pääsevät haastattelemaan yhtä talon asukasta ja tekemään havaintoja siitä, mitä talossa on tapahtunut. Pelin päätteeksi joukkue esittää oman teoriansa murhaa tutkivalle kaupunginviskaalille, joka kertoo riittävätkö todisteet syytteiden nostamiseen.

Pelin on käsikirjoittanut tarinallisiin peleihin erikoistunut Mysteeri ja käytännön järjestelyistä vastaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo. Peli on juoneltaan sama, kuin marraskuussa 2018 ja helmikuussa 2019 pelattu murhamysteeri. Järjestämme pelejä myös tilauksesta, katso lisätiedot.