Murhamysteeri museossa II 19.9.2020

– VARAUKSET KÄYNNISSÄ –

Pelit neljänä syyskuun lauantaina 5.9. / 12.9. / 19.9. / 26.9.2020 klo 14–18 välillä

Kuva, Ville Tarhala

Murhamysteeri museossa 2 on mysteeripeli, jossa 2–5 henkiset joukkueet pääsevät ratkaisemaan 1900-luvun alun Hämeenlinnaan sijoittuvaa kuvitteellista murhatapausta. Peliä pelataan aikakauden aidossa ympäristössä Palanderin talossa.

Syyskuun Murhamysteeri museossa 2 pelien juoni on sama kuin marraskuussa 2019 ja helmikuussa 2020 pelatuissa peleissä. Jos olet jo vanha pelaaja, niin kokonaan uusi versio 3 on tulossa loka–marraskuussa.

Pelin hinta on 18 €/hlö ja kesto reilu tunti. Joukkueen tulee varata itselleen etukäteen pelin aloitusaika, jolloin heidän pelinsä alkaa Palanderin talon lipunmyyntipisteestä. Aloitusajat neljänä syyskuun lauantaina 5.9. / 12.9. / 19.9. / 26.9. klo 14–18.

Peli sopii yli 16-vuotiaille, yli 12-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua peliin yhdessä huoltajan kanssa.

– VARAA PELIAIKA JOUKKUEELLESI TÄSTÄ –

Peliin uppoutuminen on taattua, kun tutkit murhatapausta 1861 rakennetussa asuintalossa aitojen museoesineiden ympäröimänä. Tule testaamaan oletko sinä tosielämän Sherlock Holmes tai neiti Marple!

Murhamysteeri museossa 2 -pelin kehystarinassa on elementtejä Venäjän vallan loppuaikojen poliittisesta aktivismista. Talon rouva on pidätetty murhasta, mutta mikä on totuus?

Pelissä joukkueet etenevät huoneesta toiseen selvittäen tapahtumien kulkua. Jokaisessa huoneessa pelaajat pääsevät haastattelemaan yhtä pelin hahmoista. Pelin päätteeksi joukkue esittää oman teoriansa.

Murhamysteeri museossa 2 -pelin on käsikirjoittanut tarinallisiin peleihin erikoistunut Mysteeri. Käytännön järjestelyistä vastaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo. Järjestämme pelejä myös tilauksesta, katso lisätiedot.

Murhamysteeri lahjaksi?

Jos haluat yllättää ystäväsi ja ostaa pelin lahjaksi, tee varaus ensin normaaliin tapaan varaussivulla. Voit tulla maksamaan pelin etukäteen Palanderin talon tai Museo Skogsterin asiakaspalveluun ja saat mukaan lahjakortin peliin. Ota mukaan varaustiedot eli ryhmän nimi, koko ja aloitusaika.

Suojele itseäsi ja muita

Tervetuloa turvallisin mielin Murhamysteeri museossa -peliin. Olemme tehostaneet siivousta ja pelin näyttelijät pitävät kaikissa tilanteissa 1-2 m turvavälin pelaajiin. Mikäli koronatilanne heikkenee pelien mahdollisista perumisista ilmoitetaan varaajille viipymättä.

Muutama ohje kannattaa kuitenkin pitää mielessä:

  • älä tule peliin sairaana, jos koet flunssan oireita voit perua tai siirtää varaustasi ilman kuluja
  • kokoa joukkueesi ihmisistä, joiden kanssa olisit muutenkin läheisissä tekemisissä
  • hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja, yski nenäliinaan tai hihaan ja pese kädet huolellisesti ennen ja jälkeen vierailun
  • hoida pelimaksu kortilla

Edit: 14.8. Joukkueen maksimikokoa tiputettiin varotoimenpiteenä 8 henkilöstä 5 henkilöön. Mikäli ehdit varata ajan jo suuremmalle joukkueelle, vanha varaus säilyy voimassa entisillä ehdoilla.