Palanderin talon pääsiäinen

Koronatilanteen takia Palanderin talon pääsiäinen on vuoden 2020 osalta peruttu.

Tutustu pääsiäisen lyhyeen esittelyvideoon kotisohvaltasi tästä.

Pääsiäisnäyttely toistuu vuosittain palmusunnuntaita edeltävästä lauantaista aina toiseen pääsiäispäivään ja on avoinna talvikauden muista aukioloajoista poiketen joka päivä ma–su klo 12–16.

  • opastetut kierrokset puolen tunnin välein, viimeinen klo 15.30
  • ryhmät varauksesta: 03 621 2967 tai palanderintalo@hameenlinna.fi
  • pääsymaksut: 5 / 4 / 2 €

Palanderin talossa vietetään tunnelmallista pääsiäistä 1800-luvun lopun kaupunkikodin tapaan. Museo on koristeltu pääsiäisasuun ja puolen tunnin välein alkavilla opaskierroksilla kuullaan monien tuttujen pääsiäisperinteiden taustoja sekä tutustutaan pääsiäisen uskomuksiin, tapoihin ja ruokiin.

Palanderin talon pääsiäinen on avoinna 4.–13.4.2020 joka päivä palmusunnuntaita edeltävästä lauantaista aina 2. pääsiäispäivään. Opastettu kierros sisältyy pääsylippuun. Ryhmät ennakkovarauksella.

PERUTTU: Lasten lauantait 4. ja 11.4.

Koronaviruksen takia yleisötapahtumat on peruttu toistaiseksi

Näyttelyn molempina lauantaina 4. ja 11.4. pääsiäiskierrokset on räätälöity koko perheelle. Lisäksi työpajassa tehdään vanhan ajan pääsiäisaskartelua. Lasten lauantaina pääsiäisnäyttelyyn on vapaa pääsy.

Lasten lauantait tarjoavat lapsille suunnattua ohjelmaa Hämeenlinnan eri kulttuurilaitoksissa lukuvuoden jokaisena lauantaina. Tutustu kevään 2020 ohjelmaan tästä.

Palanderin talo, Linnankatu 16, 13100 Hämeenlinna