Palanderin talon pääsiäinen

24.3.–2.4.2018 ma-su klo 12-16

Tänä vuonna näyttely on avoinna joka päivä läpi pääsiäisen!

  • opastetut kierrokset puolen tunnin välein, viimeinen klo 15.30
  • ryhmät varauksesta: 03 621 2967 tai palanderintalo@hameenlinna.fi
  • pääsymaksut: 5 / 4 / 2 €

Palanderin talossa vietetään tunnelmallista pääsiäistä 1800-luvun lopun kaupunkikodin tapaan. Museo on koristeltu pääsiäisasuun ja puolen tunnin välein alkavilla opaskierroksilla kuullaan monien tuttujen pääsiäisperinteiden taustoja sekä tutustutaan pääsiäisen uskomuksiin, tapoihin ja ruokiin.

Tänä vuonna Palanderin talon pääsiäinen on avoinna 24.3.–2.4.2018 joka päivä palmusunnuntaita edeltävästä lauantaista aina 2. pääsiäispäivään. Näyttelyssä on tehty tälle vuodelle uudistuksia pääsiäispöydän ruoissa. Lisäksi uusina koristeina on nähtävillä muun muassa helmivirkattuja pääsiäismunia.

Opastettu kierros sisältyy pääsylippuun. Ryhmät ennakkovarauksella.

Palanderin talo, Linnankatu 16, 13100 Hämeenlinna