Tubi-näyttelyn tehtäväpolku 23.2.–11.3.2018

Museo Skogster
Talvilomien aikaan 23.2.–11.3.2018
Avoinna: ti, to-su klo 11-17 ja ke 11-19

Koulujen talvilomaviikoilla Museo Skogsterin Tubi-näyttelyssä kierretään tehtäväpolulla, jossa vastaillaan lasten näkökulmasta laadittuihin kysymyksiin. Tehtäväpolulla opitaan hyödyllisiä keinoja, miten välttää tauteja ja miten olla sairastuttamatta muita. Lisäksi pukeudutaan lääkäriksi ja tehdään omia tutkimuksia.

Puuhailu onnistuu 8–10-vuotiailta ja sitä vanhemmilta omatoimisesti. Perheen pienimmät voivat kiertää radan vanhempien avustuksella. Omat mobiililaitteet mukaan.

Tubi – unohdettu keuhkotauti -näyttely kertoo viime vuosisadan merkittävimmästä tartuntataudista tuberkuloosista. Nykyään Suomesta lähes kokonaan hävinneellä taudilla oli laaja vaikutus yhteiskuntaamme. Esillä on mm. parantolaelämää, erilaisia hoitomuotoja sekä taudin kokeneiden tarinoita.

Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeeenlinna