Henkimaailman juttuja avajaisilta 22.2.2019

pe 22.2.2019 klo 17–22
Museo Skogster & Bar Skogster

Henkimaailman juttuja -näyttelyn avajaisiltana Museo Skogsterissa heittäydytään kummalliseen tunnelmaan. Näyttelyn ohella ihmetellään silmänkääntäjää ja muuta mystistä ohjelmaa, joka jatkuu illalla Bar Skogsterin puolella Noidan käsikirja -klubina

Avajaispäivänä Museo Skogster ja Henkimaailman juttuja -näyttely on avoinna klo 22.00 saakka. Museokaupassa vietetään Hämeenlinnan Pimeän kaupan iltaa. Saatavilla on esimerkiksi Noidan käsikirjaa tarjoushintaan.

Ohjelma näyttelyssä klo 17–19

  • Silmänkääntäjä, antispiritisti, loihtutaiteilija Martti Faustiinos

Mystinen näytäntö sisältää temppuja, konsteja, henkien manaamista, kummittelua ja ajatusten lukemista 1880-luvun tyyliin. Taikuri Martti Sirén.

  • Kulttuuriosuuskunta Uulun Nonstop-loitsukioski

Onko lunta liian vähän vai pakkasta liian paljon, uupuuko lottovoitto vai pitäisikö päästä Karibialle? Kaksi Uulun ohjaajaa päivystää loitsukioskissa valmiina auttamaan kaiken ikäisiä ihmisiä päivän polttavissa ongelmissa! Loitsu tehdään nopeasti paikan päällä ja esitetään saman tien Uulun soitinkokoelman säestyspeleillä!

Noidan käsikirja -klubi Bar Skogsterissa klo 19

  • Kalevi Helvetti
  • Suominoita
  • DJ Mike Ivy

Noidan käsikirja on legendaarinen pelottelukirja, jonka uusintajulkaisun klubikiertueella Hämeenlinnassa nähdään Pertti Kurikan nimipäivät -yhtyeen Pertti Kurikan alter ego Kalevi Helvetti.

Kalevi Helvettiä säestää hämeenlinnalaissyntyisten laulaja-lauluntekijöiden Einari Stylmanin ja Harri Lindin muodostama Suominoita. Suominoita vetää illan aikana myös oman soolokeikan. Esitysten jälkeen DJ Mike Ivy soittaa teemaan sopivaa musiikkia.

Noidan käsikirjan uutta painosta on myynnissä Museo Skogsterin museokaupassa.