Jätä tänne palautetta ja kommentteja www-sivuistamme tai muista Hämeenlinnan kaupunginmuseon palveluista.

Asiallinen palaute ja kommentit jäävät moderoinnin jälkeen julkisesti luettavaksi www-sivuillemme. Mikäli et halua antaa julkista palautetta, niin palautetta voi lähettää myös kaupunginmuseon toimistoon. Yhteystiedot

Palautteesi on meille tärkeää.

Terveisin, kaupunginmuseon väki

20 kommenttia aiheesta “Palaute

 1. Kiitos!
  Eilinen vierailuni Hämeenlinnassa ja Hämeen linnassa olisi muodostunut paljon hankalammaksi, jos en olisi saanut apua tilanteeseeni teiltä Skogsterissa!
  Lähetin juuri palautetta VRään ja toivon saavani sieltä myös siihen vastauksen.
  Kiitos ja kaunista syksyä – tapaamisiin 🙂
  t. EilaP

  1. Moi Eila, Kiitos käynnistä ja palautteesta. Toivottavasti myös juna-asiat selvisivät. t. museon väki

 2. Huomenta museolaiset! Onko teillä museossa aineistoa Tampereen Teknillisestä oppilaitoksesta?
  terveisin Timo

  1. Moi Timo, Kiitos kysymyksestäsi. Meillä ei pitäisi olla aineistoa ko. oppilaitoksesta, joka toimii Pirkanmaan puolella ja kuuluu siten Vapriikin toimialueeseen. Arkistoaineksen osalta kannattaa lähestyä Hämeenlinnan maakunta-arkistoa. t. Antti Krapu

 3. Kiitos informaatiivisestä esittelystä Sibeliuksen syntymäkodissa.

 4. Hei
  Teillä on upeita kuvia vanhoista tuhotuista taloista. Jäin kuitenkin kaipaamaan kuvaa Birger Jaarlinkatu 12:sta jossa asuin ja vietin lapsuuteni. Talollahan on ollut eritäin ”räiskyvä historia”.
  Samaisessa korttelissa oli muitakin upeita puutaloja jotka on jo purettu.

 5. Museoissa on töissä superkivoja ja asiantuntevia henkilöitä! Lapset osataan ottaa hienosti huomioon ja aina saa kysyä =)

 6. Hei! Osallistuin perheeni kanssa Palanderin talon Murhamysteeriin. Suuri kiitos toteutuksesta, me tykkäsimme kovasti. Ihana piristys tänä aikana, kun kaikki hauska on peruttu tai osallistuminen ei ole Koronan vuoksi turvallista. Seuraavaa mysteeriä odotellen Team Familyn puolesta Susanna Keskinen

 7. Toivon paljon lisää murhamysteerejä. Kun löysin teidot niistä, niin kaikki olivat jo varattuja. Please, lisää niitä, tulijoita olisi!

  1. Kiitos palautteesta! Otamme toiveet huomioon. / Hämeenlinnan kaupunginmuseo

 8. Suuret kiitokset Palanderin talon joulukierroksesta! Opastus oli erinomaista ohjelmaa leppoisiin välipäiviin. Erityiskiitos oppaallemme Karitalle, joka oli äärimmäisen ystävällinen, ammattitaitoinen ja asiantunteva. Hän otti ryhmän hienosti huomioon pitäen opastuksen mielenkiintoisena ja osallistavana.

  1. Kiitos ihanasta palautteesta! Välitän kiitokset eteenpäin oikeaan osoitteeseen 🙂 / Niina K Hämeenlinnan kaupunginmuseo

 9. Hei! Sivuillanne ei voi tehdä vaivattomia valintoja evästeiden käyttöön liittyen, tämä ei ole asiallista. Mielestäni palautetta tulisi myös voida antaa anonyymisti ja erityisesti ilman pakollista sähköpostiosoitetta. Kaikki eivät käytä sitä, kaikki eivät halua jakaa sitä tarpeettomasti.

  1. Hei! Kiitos palautteesta. Selvitän museomme evästekäytäntöä sekä onko mahdollista muuttaa kommenttiosiota toivomallasi tavalla. Palaan asiaan lähiviikkoina. Niina/ Hämeenlinnan kaupunginmuseo

 10. Swengaava 60-luku on upeasti rakenettu näyttely. Erityisesti lämmitti sen osallistava ote ja ihmisten henkilökohtaiset tarinat.

  1. Hei Niina! Lämmin kiitos palautteestasi. Mukava kuulla, että viihdyit.

 11. Kuulimme että Palanderin Talo aiotaan lopettaa ja myydä gryndereille!
  Häpeällistä toimintaa Museolta ja Kaupungilta! Herroilla on jo nyt liikaa poliittista valtapeliä ja kädet syvällä veronmaksajien taskuissa.
  Miten käy arvokkaan kulttuuriperimän ja museon työntekijöiden? Kerjuulle, kun Herrat nauttivat lounaita!
  Mitä sanoo Museon johtaja? Vai ovatko ’lehmänkaupat’ liian lähellä omaa kukkaroaan?

  1. Hei Pekka,

   Palanderin talon lakkauttamista on tosiaan ehdotettu nyt käynnissä olevassa palveluverkkoselvityksessä. Voit katsoa aikataulua täältä: https://www.hameenlinna.fi/hallinto-ja-talous/organisaatio/palveluverkkoselvitys/

   Kannattaa ehdottomasti laittaa palautetta suoraan kaupungille, tähän meille laitettua palautetta ei voi ottaa huomioon asiasta päätettäessä. Kirjoita palautteesi piakkoin:
   [email protected] tai osoitteessa:
   https://kartta.hameenlinna.fi/eFeedback/fi/Feedback/73-Palveluverkkoselvitys
   vastauksia oli toivottu jo 1.9.2023 mennessä, sivistys- ja kulttuurilautakunta käsittelee asiaa 19.9.2023

 12. Olipa mukava käydä Palanderin talossa. Hienoa, että säilytetään tällaisia kohteita, ne ovat nykyajan helmiä! Kiitos myös oppaallemme Niinalle asiantuntevasta, kiinnostavasta ja miellyttävästä opastuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *