Henkimaailman nuotiopiiri 19.1.2020

su 19.1.2020 klo 11–17
Museo Skogster

  • kummitusjuttuja ja tarinankerrontaa
  • Henkimaailman juttuja -näyttelyn päätöspäivä
Henkimaailman juttuja -näyttelyn päätöspäivä 19.1.2020. Kuva Roope Sirola.

Henkimaailman juttuja -näyttelyn viimeisenä viikonloppuna käydään läpi näyttelyn tarinakampanjan aineistoa.

Kaupunginmuseo on kerännyt reilun vuoden ajan ihmisten yliluonnollisia kokemuksia ja suullisessa perinteessä kulkevia selittämättömiä sattumuksia tai myyttejä. Kokemuksia on saanut lähettää nettilomakkeen avulla tai ne on voinut kirjoittaa Henkimaailman juttuja -näyttelyssä olevaan kirjaan.

Hurjimmat tarinat kuullaan pelkästään aikuisille suunnatussa nuotiopiirissä lauantai-iltana, lisätietoa. Sunnuntaina 19.1. kertomuksien läpikäynti jatkuu museon normaalin aukioloajan puitteissa klo 11–17. Päivänvalossa tarinat eivät tunnu niin pelottavilta kuin illan pimeydessä, joten myös perheen pienimmät voivat istua sunnuntaina kuuntelemaan kummia kokemuksia.

Nuotiopiiriin istuttaessa jokaisen kertomus ja kokemus on yhtä arvokas, joten myös yleisö voi osallistua tarinankerrontaan. Nuotiopiirissä voi istua oman aikataulun mukaan kaikessa rauhassa tai piipahtaa vain hetkeksi.

Museo Skogster, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna